Αποκριάτικες ζωγραφιές για εκτύπωση (pics)

Όπως όλες οι γιορτές που πέρασαν μέσα στο 2020 και το 2021 έτσι και οι Απόκριες θα περάσουν αθόρυβα και μέσα στο σπίτι, εξαιτίας του κορονοϊού.

Αποκριάτικες ζωγραφιές για εκτύπωση (pics)

Τι και αν τα παιδιά θέλουν να φορέσουν τις στολές τους, να διασκεδάσουν, να χορέψουν με τους φίλους τους, να πετάξουν σερπατίνες και χαρτοπόλεμο. Οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι συνιστούν την παραμονή στο σπίτι και τη χρήση μάσκας σε οποιονδήποτε περίπατο.

Για να κάνετε τις Απόκριες ξεχωριστές για τα παιδιά σας όμως, μπορείτε να τα αφήσετε να φορούν τις στολές τους μέσα στο σπίτι, να πετούν σερπατίνες στα δωμάτια και να ακούνε καρναβαλική μουσική μαζί σας.

Εκτός από τα παραπάνω όμως, μπορείτε να τους μιλήσετε για την Αποκριά, για τα έθιμα και τις παραδόσεις ενώ ζωγραφίζετε μαζί τους αποκριάτικες χρωμοσελίδες για να διακοσμήσετε τους τοίχους στο σπίτι ή να τις στείλετε στον παππού και τη γιαγιά για να τους ευχηθείτε "Καλή Αποκριά".

Εμείς για να σας διευκολύνουμε βρήκαμε όμορφες αποκριάτικες ζωγραφιές που μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρωματίσετε, μαζί με τα παιδιά σας.

Δείτε τες όλες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved