Δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά πριν γκρινιάξουν

Δραστηριότητες για να αντιμετωπίζετε τα ξεσπάσματα των παιδιών σας.

Δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά πριν γκρινιάξουν

Μετά από κάποια χρόνια εμείς οι γονείς, αναγνωρίζουμε τα προειδοποιητικά σημάδια που μαρτυρούν ότι το παιδί μας ετοιμάζεται να ξεσπάσει ή να γκρινιάξει. Κάποιες φορές μάλιστα καταφέρνουμε με επιτυχία να απενεργοποιήσουμε την ωρολογιακή βόμβα που βράζει μέσα του, αποτρέποντας έτσι ένα δυνατό ξέσπασμα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε ότι το μικρό σας ετοιμάζεται να ξεσπάσει, "εκραγεί", να πέσει στα πατώματα κλαίγοντας, για κάτι που δεν έγινε θα πρέπει να είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε... παίζοντας και περνώντας χρόνο μαζί του. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα αποσπάσετε την προσοχή του από το φλέγον ζήτημα και θα το κάνετε να ασχοληθεί δημιουργικά με κάτι άλλο.

Ο κορονοϊός έχει κάνει τα παιδιά οξύθυμα και όχι άδικα. Μένουν μακριά από τους φίλους τους, από τον παππού και τη γιαγιά, τα ξαδέρφια τους, τις δραστηριότητές τους και λίγο πολύ μέσα στην ημέρα πάντα έχουν κάποιο λόγο για να γκρινιάξουν.

Τι μπορείτε να κάνετε μαζί;

Να φτιάξετε πολύχρωμο slimeΝα γεμίσετε την μπανιέρα με νερό και δώστε του πολύχρωμα bath bombs να παίξειΦτιάξτε βαζάκια που θα το ηρεμούνΠαίξτε με σαπουνόφουσκες μαζίDPG Network
Δείτε επίσης