Khloé Kardashian: Θα πάθετε πλάκα με το ξύλινο σπιτάκι που έχει στον κήπο για την κόρη της (pics)

Δείτε την κόρη της να παίζει και να μαγειρεύει μέσα στο φανταστικό σπιτάκι-υπερπαραγωγή.

Khloé Kardashian: Θα πάθετε πλάκα με το ξύλινο σπιτάκι που έχει στον κήπο για την κόρη της (pics)

Η Khloé Kardashian είναι μία από τις διάσημες γυναίκες στον κόσμο και έχει απασχολήσει media ουκ ολίγες φορές. Τον Απρίλιο του 2018, η τηλεπερσόνα έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η μικρή True είναι ο καρπός του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα, Tristian Thompson με τον οποίο χώρισαν λίγους μήνες μετά, όταν ανακάλυψε ότι την απάτησε με την καλύτερη φίλη της αδερφής της, Kylie.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Khloé απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς όσο τίποτε άλλο. Στο Instagram έχει πάνω από 104 εκατομμύρια followers και οι φωτογραφίες που ανεβάζει με την κόρη της είναι όλες απολαυστικές και φυσικά αποσπούν πολλές χιλιάδες likes και σχόλια.


https://www.instagram.com/p/B0jWFCch6eG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν από μερικές μέρες η διάσημη μαμά ανέβασε μερικά Instagram Stories στα οποία μας έδειξε την κόρη της να «μαγειρεύει» και να παίζει μέσα στο ξύλινο σπιτάκι που έχει φτιάξει ειδικά για εκείνη στον κήπο του σπιτιού τους.

Ασφαλώς η μικρούλα είναι αξιολάτρευτη, αυτό όμως που μας εντυπωσίασε είναι το φανταστικό, ονειρεμένο playhouse. Το σπιτάκι αποτελείται από δύο πατώματα, έχει το δικό του κουζινάκι και υπέροχο καθιστικό.

Δείτε τους εντυπωσιακούς εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους, στη gallery που ακολουθεί.

Εμείς πάντως το ζηλέψαμε πολύ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved