Δε φαντάζεστε ποιος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες είχε πρωταγωνιστήσει στο Peppermint (pics)

Το αγόρι αυτό έχει πρωταγωνιστήσει στο «Peppermint» και στο «Βέρα στο Δεξί».

Δε φαντάζεστε ποιος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες είχε πρωταγωνιστήσει στο Peppermint (pics)

Μπορεί η σειρά «Άγριες Μέλισσες» να έκανε πρεμιέρα μόλις τρεις εβδομάδες πριν, αλλά έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Η πλοκή, οι χαρακτήρες και φυσικά οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, μας κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο .

Γνωρίζατε όμως ότι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει, 20 χρόνια πριν πρωταγωνίστησε στη βραβευμένη ταινία «Peppermint»; To 10χρονο τότε αγόρι υποδύεται τον Στέφανο κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αυτό ήταν μονάχα η αρχή.

Μερικά χρόνια αργότερα, ανέλαβε έναν ακόμη ρόλο που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο. Ο ηθοποιός παριστάνει τον Διονύση Καλπακλή, τον μικρό γιο του Βλάσση (Παύλος Κοντογιαννίδης) στο «Βέρα στο Δεξί» ο οποίος ήταν τρελά ερωτευμένος με την Ρεγγίνα (Μαριάννα Τουμασάτου). Το έφηβο αγόρι, ήταν καλόκαρδο, έγραφε ποιήματα για την αγαπημένη του, ήταν αφηρημένο και τσακώνονταν συνεχώς με τον μπαμπάς του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος δε θυμίζει σε τίποτα τον χαρακτήρα που υποδύεται σήμερα στις Άγριες Μέλισσες. Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας;


https://www.instagram.com/p/Bt3tkJygCAQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εάν ακόμη δεν έχετε καταλάβει για ποιον ηθοποιό μιλάμε, ρίξτε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved