Παιδικό πάρτι το καλοκαίρι; Πρωτότυπες εξωτερικές δραστηριότητες για τους μικρούς σας καλεσμένους

Διοργανώστε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Παιδικό πάρτι το καλοκαίρι; Πρωτότυπες εξωτερικές δραστηριότητες για τους μικρούς σας καλεσμένους

Το καλοκαίρι είναι από τις πιο όμορφες περιόδους για πάρτι γενεθλίων. Ο καιρός έχει ανοίξει, οι μέρες έχουν μεγαλώσει, τα σχολεία έχουν κλείσει και η όρεξη για παιχνίδι φυσικά δεν τελειώνει ποτέ.

Πώς όμως μπορεί ένα καλοκαιρινό παιδικό πάρτι να κλέψει τις εντυπώσεις; Tα περισσότερα πάρτι αυτή την περίοδο γίνονται σε εξωτερικους χώρους, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι συνθήκες είναι οι ιδανικές για να διοργανώσετε καλοκαιρινές δραστηριότητες που θα απολαύσουν οι μικροί σας καλεσμένοι.

1. Nεροπόλεμος

Εντάξει, μπορεί να μην είναι και η ιδανική δραστηριότητα που έχετε στο μυαλό μας, είναι όμως κάτι που τα παιδιά πραγματικά λατρεύουν. Εφόσον γίνει στο σωστό χώρο και με τον σωστό τρόπο, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

2. Παιχνίδι χαμένου θησαυρού

Σκέψη, συνεργασία, άθληση. Αυτό το παιχνίδι τα συνδυάζει όλα και δεν έχει αγαπηθεί τυχαία από γενιές και γενιές. Δε μένει λοιπόν παρα να βρείτε τους γρίφους, το έπαθλο και κατα τη διάρκεια του πάρτι να χωρίσετε παιδιά και μεγαλους σε ομάδες.

3. Ζωγραφιές στις πέτρες

Εάν ανήκετε στους τολμηρούς γονείς που θα κάνετε το πάρτι του μικρού σας στη θάλασσα, μάι ωραια ιδέα είναι να εφοδιαστείτε με χρώματα για να ζωγραφίσουν οι μικροί σας καλεσμένοι τα βότσαλα και τις πέτρες. Το πιθανότερο είναι ότι δεν το έχουν ξανακάνει και ότι θα τους φανεί πολύ ενδιαφέρον.

4. Θερινό σινεμά

Εάν ενείκνυτεαι ο χώρος θα μπορούσατε να διοργανώσετε και μία βραδιά θερινού σινεμά. Διαλέξτε την αγαπημένη ταινία των μικρών σας καλεσμένων και μετατρέψτε τον κήπο σας ή τον χώρο που θα γίνει το πάρτι σε θερνό σινεμά!

5. Κλασικά, διαχρονικά παιχνίδια

Για το τέλος σας αφήσαμε όλα αυτά τα κλασικά παιχνίδια τα οποία παίζαμε και εμείς σαν παιδιά. Μήλα, κουτσό, σχοινάκι είναι μόνο μερικά απο αυτά αλλά σίγουρα και εσείς αν γυρίσετε το χρόνο πίσω, μπορείτε να θυμηθείτε τα παιχνίδια που παίζατε και εσείς σαν παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved