Διακόσμηση σαλονιού: Ιδέες για να βάλετε χρώμα στο καθιστικό σας

Μικρές πινελιές που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση στο σαλόνι σας.

Διακόσμηση σαλονιού: Ιδέες για να βάλετε χρώμα στο καθιστικό σας
Bigstock

Θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο σαλόνι σας χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία; Οι μικρές πινελιές θα κάνουν τη διαφορά και μπορείτε με έξυπνους τρόπους να προσθέσετε χρώμα στο καθιστικό σας χωρίς να βάφετε τοίχους και έπιπλα.

Πίνακες και κάδρα

Τυπώστε φωτογραφίες δικές σας ή εικόνες με τοπία που σας αρέσουν. Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε σε μερικά πρωτότυπα κάδρα με χρώμα ή με πιο ιδιαίτερα σχέδια που από μόνα τους θα αποτελούν κομμάτι της διακόσμησης του σαλονιού.

https://www.instagram.com/p/C0wtS7Is06L/

Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου θα δώσουν μία αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στον χώρο. Μπορείτε να αγοράσετε μικρά παχύφυτα με πολύχρωμα κασπώ ή μεγάλα επιδαπέδια φυτά για τις ελεύθερες γωνίες του δωματίου.

https://www.instagram.com/p/C2VGoMfO_JN/

Πολύχρωμα μαξιλάρια

Με λίγα χρήματα μπορείτε να δώσετε μία πολύ διαφορετική όψη στον καναπέ σας. Είτε αγοράσετε μαξιλαροθήκες, είτε τα μαξιλάρια ολόκληρα, η μικρή αυτή αλλαγή θα κάνει τη διαφορά στη διακόσμηση του καθιστικού.

https://www.instagram.com/p/CyJGA-asLFR/

Χαλί

Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο ή το βασικό χαλί του σαλονιού το οποίο συνήθως κοστίζει. Μπορείτε να βρείτε μικρότερα χαλιά με σχέδια και χρώματα και να τα προσθέσετε ως διακοσμητικά στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/C2ZjYZ-OVCh/

Κουτιά στις βιβλιοθήκες

Εάν έχετε βιβλιοθήκη ή ράφια στο σαλόνι, μπορείτε να προσθέσετε κουτιά και ντοσιέ σε διάφορα έντονα χρώματα. Τα κουτιά ειδικά είναι πολύ χρήσιμα ως αποθηκευτικός χώρος και μπορείτε να τον αξιοποιήσετε για να φυλάξετε αντικείμενα και πράγματα που δεν θέλετε να τα έχετε σε κοινή θέα.

https://www.instagram.com/p/C2QnX9wOzwP/

Διαφορετικές καρέκλες

Αυτή η επιλογή κοστίζει λιγάκι παραπάνω, αλλά αξίζει. Εάν έχετε τη τραπεζαρία στο σαλόνι τολμήστε τις διαφορετικές καρέκλες. Τι σημαίνει αυτό; Καρέκλες σε διαφορετικό στιλ και χρώματα που όλες μαζί μπορούν να κάνουν μία ιδιαίτερη σύνθεση όπως η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CxyCn3CMo5J/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved