Halloween διακόσμηση σπιτιού - Ντύστε το σπίτι σας με κολοκύθες, αράχνες και νυχτερίδες

Ιδέες για εντυπωσιακή διακόσμηση Halloween.

Halloween διακόσμηση σπιτιού - Ντύστε το σπίτι σας με κολοκύθες, αράχνες και νυχτερίδες

Halloween διακόσμηση

Bigstock

Από τις κλασσικές κολοκύθες και τα αρωματικά κεριά, μέχρι τις γιρλάντες, τα στεφάνια, τις νυχτερίδες και τους ιστούς αράχνης, γιορτάστε το Halloween διακοσμώντας το σπίτι σας.

Μπορεί το Halloween να είναι μια ξενόφερτη γιορτή όμως τα τελευταία χρόνια την έχουμε κάνει trend και στη χώρα μας. Το Halloween, γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου κάθε χρόνο. Σύμφωνα με το έθιμο, μικροί και μεγάλοι φορούν τις τρομακτικές τους στολές και ξεχύνονται στους δρόμους θέλοντας να μαζέψουν κεράσματα ή να τρομάξουν τον κόσμο. Εξ ου και το «trick or treat»!

Τα παιδιά έχουν μάθει μέσα από τα social media για αυτό το ξενόφερτο έθιμο και θέλουν με κάποιο τρόπο να το γιορτάσουν και αυτά. Μέσα από άρθρα μας σας έχουμε δείξει δεκάδες όμορφες ιδέες για εύκολες κατασκευές, για νόστιμες και γρήγορες συνταγές και τώρα ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας ιδέες διακόσμησης. Είτε θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας κάνοντάς το να θυμίζει το σπίτι των αδερφών Sanderson είτε να ακολουθήσετε μια minimal πρόταση, παρακάτω θα βρείτε ιδέες για όλα τα γούστα.

Halloween ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι

Halloween ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι

Halloween ιδέες διακόσμησης για τα παιδικά δωμάτια

Halloween ιδέες διακόσμησης για την κουζίνα

Halloween ιδέες διακόσμησης για την πόρτα

Halloween ιδέες διακόσμησης για το τραπεζάκι σαλονιού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved