Φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού: Οικονομικές ιδέες για όλα τα γούστα

Προτάσεις για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού σας το φθινόπωρο.

Φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού: Οικονομικές ιδέες για όλα τα γούστα

Οικονομικοί τρόποι να διασκοσμήσετε το σαλόνι σας το φθινόπωρο.

Bigstock

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Το καλοκαίρι δίνει τη θέση του στο φθινόπωρο και επιστροφή στα θρανία βάζει όλη την οικογένεια σε μία νέα καθημερινή ρουτίνα. Η περίοδος αυτή είναι έτσι και αλλιώς μία περίοδος προσαρμογής με τις αναπόφευκτες δυσκολίες της. Εάν κάτι μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση αυτό είναι μία ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού.

Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μία περιουσία. Με μικρές, φθινοπωρινές πινελιές στον καναπέ, το τραπεζάκι του σαλονιού, τη βιβλιοθήκη θα ανανεωθείτε και εσείς και ο χώρος σας.

Φθινοπωρινές συνθέσεις στα βάζα

Τα χρώματα του φθινοπώρου είναι το κίτρινο, το πορτοκαλί, το κόκκινο. Δημιουργήστε όμορφες συνθέσεις με αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά.

https://www.instagram.com/p/CkKp5vzsp4e/

Φθινοπωρινά κεριά

Τα κεριά είναι παντός καιρού και εποχής, ένα παραπάνω τον φθινόπωρο και τον χειμώνα που προσδίδουν έξτρα ζεστασιά στον χώρο. Μπορείτε να δοκιμάσετε κεριά με κανέλα, μπαχαρικά και κολοκύθα που είναι έτσι και αλλιώς το λαχανικό του φθινοπώρου.

https://www.instagram.com/p/CxkBui6oOQ6/

Βάλτε διακοσμητικές πινελιές σε φθινοπωρινά χρώματα

Αυτό μπορεί να είναι για παράδειγμα μία ανανέωση στα μαξιλάρια του καναπέ. Ή ένα νέο κάλυμμα. Ή ένα νέο κουβερλί. Επίσης, μπορείτε να διακοσμήσετε τη βιβλιοθήκη και τα ράφια που έχετε στο σαλόνι με πορτοκαλί διακοσμητικά και φυσικά με κολοκύθες που αν και μας ήρθαν από το εξωτερικό έχω αγαπηθεί.

https://www.instagram.com/p/CxXz1dpLmAR/

Χαλιά για boho στιλ

To bοho είναι επίσης ταιριαστό σε κάθε εποχή. Aντιπροσωπεύει το χαλαρό και ήρεμο στιλ και στη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τα γήινα χρώματα, τα ξύλινα διακοσμητικά, τα vintage αντικείμενα, τα ριχτάρια και τα πολλά μαξιλάρια.

To φθινόπωρο μπορείτε να δοκιμάσετε χαλιά με κρόσσια που δεν είναι πολύ «βαριά» και χειμερινά και θα είναι μία διακριτική αλλαγή που όμως θα ανανεώσει τη διακόσμηση του σαλονιού.

https://www.instagram.com/p/B-zRITcJdNv/

Παρακάτω μερικές ακόμα ιδέες που βρήκαμε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CG21NomngvU/
https://www.instagram.com/p/CxgHiP5q4hN/
https://www.instagram.com/p/CxTCHq2K2E5/
https://www.instagram.com/p/Cwh9Z8Wr7y7/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved