Όταν το interior design ξεκινάει από το παιδικό δωμάτιο… ζεις όμορφα!

Μπορεί η καθεμιά μας να έχει διαφορετικά resolutions για τη νέα χρονιά όμως, η αλήθεια είναι πως το ζητούμενο πίσω από τους περισσότερους νέους στόχους που θέτουμε, είναι η ανάγκη μας για ανανέωση.

Όταν το interior design ξεκινάει από το παιδικό δωμάτιο… ζεις όμορφα!

Και το σίγουρο είναι πως για να υποδεχθούμε το νέο έτος με ανανεωμένη διάθεση, χρειάζεται να κάνουμε μικρά ή μεγάλα «βήματα», που θα κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα φέρεις αυτόν τον «αέρα» ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, το «κλειδί» βρίσκεται στο σπίτι σου, δηλαδή στο «καταφύγιο» που μοιράζεσαι καθημερινά με την οικογένειά σου. Από το παιδικό δωμάτιο του μικρού σου, μέχρι το σαλόνι και το υπνοδωμάτιό σου: Μία αλλαγή που θα κάνει έναν αγαπημένο σου χώρο πιο όμορφο και θα τον μετατρέψει σε ένα μέρος ηρεμίας και θαλπωρής, είναι πάντα καλοδεχούμενη.

«Και πώς θα ανανεώσω το παιδικό δωμάτιο και το σπίτι μου, αν δεν έχω ιδέα από διακόσμηση;», θα μας ρωτήσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Διότι αν οι γνώσεις σου γύρω από το interior design δεν είναι πολλές, φέτος έχεις έναν φύλακα-άγγελο, που θα σε βοηθήσει να δώσεις μία «νότα» φρεσκάδας και ανανέωσης στο σπίτι σου, μέσα από ποιοτικά, πρωτότυπα και stylish διακοσμητικά είδη. Ο λόγος για την αγαπημένη μας εταιρεία MIKOS, που σε εμπνέει να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη. Το πώς θα το μάθεις αμέσως!

miko-2.jpg

Πώς θα βρεις το στυλ του μικρού σου με τη βοήθεια των ειδικών

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι για μια μαμά να καταφέρει να προβλέψει ποιες είναι οι στυλιστικές επιλογές που ανταποκρίνονται στο γούστο του παιδιού της; Μάλλον πρόκειται για ένα «σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες», αφού συνήθως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιες για το εάν έχουμε κάνει τις καλύτερες, αλλά και τις πιο συμφέρουσες επιλογές, ειδικότερα όταν πρόκειται για την ανανέωση του παιδικού δωματίου.

Βλέπεις, μπορεί να μας αρέσουν πολλά προϊόντα, που ενώ το καθένα από αυτά δείχνει πολύ ωραίο, όταν τα συγκεντρώνουμε στον χώρο μας και συγκεκριμένα στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού, δεν «δένουν» μεταξύ τους ή δεν δείχνουν όπως φανταστήκαμε.

Σου έχω καλά νέα, λοιπόν! Διότι τώρα η εταιρεία MIKOS σου προσφέρει τη δυνατότητα διάγνωσης διακοσμητικού στυλ, δηλαδή σε βοηθάει να βρεις εύκολα το στυλ που εκφράζει καλύτερα τον τρόπο ζωής σου και στη συγκεκριμένη περίπτωση, του παιδιού σου. Και κάπως έτσι, σου λύνει τα χέρια και σε οδηγεί στο καλύτερο δυνατό décor αποτέλεσμα! Όλα αυτά ενώ σου δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να επιλέξεις προϊόντα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, είτε με θέματα ανάλογα της βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας, είτε με θέματα πιο ουδέτερα που μπορούν να μείνουν στο παιδικό δωμάτιο από το πρώτο έτος μέχρι και την ενηλικίωση του παιδιού.

miko-3.jpg

Πώς θα γνωρίζεις ότι το σπίτι σου θα είναι όπως το ονειρεύτηκες

Οι περισσότερες από εμάς πιθανότατα θυμόμαστε το πατρικό μας σπίτι με νοσταλγία και αγάπη. Ήταν ο χώρος που μας κρατούσε «συντροφιά», από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας μέχρι και την ενηλικίωσή μας, σαν ένα «καταφύγιο» για τις ευχάριστες στιγμές, αλλά και για όλες εκείνες τις φορές που θέλαμε να «κλειστούμε» στον εαυτό μας.

Ποια από εμάς, θα μπορούσε να ξεχάσει, άλλωστε, τις φρεσκομυρωδάτες μπεζ κουρτίνες του σαλονιού, την ταπετσαρία του παιδικού μας δωματίου, που μας «ταξίδευε» με τα πολλά και διαφορετικά της σχέδια ή τα πιο ζεστά και χνουδωτά χαλιά δίπλα στο τζάκι, πάνω στα οποία διαβάζαμε με τις ώρες το αγαπημένο μας μυθιστόρημα;

Εάν ήδη, το «μικρόβιο» μιας μίνι ανανέωσης -όχι μόνο για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού- έχει μπει για τα καλά μέσα σου, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, αφού η εταιρεία MIKOS, είναι εδώ για εσένα και μάλιστα, τώρα σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Πώς; Τα πράγματα είναι απλά, ακόμη και για εσένα που δεν είσαι tech mom. Διότι χάρη στην καινοτόμο πλατφόρμα ψηφιακής προσομοίωσης της MIKOS, μπορείς να επιλέξεις τα είδη σπιτιού που θέλεις και στη συνέχεια, να δεις ψηφιακά πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος σου, με βάση τα items που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Και τόσο απλά, θα έχεις μία πιο ολοκληρωμένη ιδέα για το όμορφο διακοσμητικό αποτέλεσμα που θα απολαμβάνεις στους χώρους σου!

miko-4.jpg

Πώς θα επιλέξεις τις πιο «έξυπνες» και stylish επιλογές για διακόσμηση

Κι όμως, όσο και εάν θέλουμε να κάνουμε τη ζωή και το σπίτι μας ακόμη πιο όμορφα, το budget μας θα προσαρμόσει τις αλλαγές που θα ακολουθήσουμε. Και φυσικά για να αξίζουν οι επιλογές διακόσμησης του σπιτιού μας, είναι απαραίτητες οι γνώσεις από τους καλύτερους του χώρου.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η παρουσίαση μιας πρότασης συνολικής διακόσμησης από εξειδικευμένους συμβούλους διακόσμησης, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στο στυλ και τις οικονομικές μας δυνατότητες, είναι το πρώτο και βασικό «βήμα», πριν ολοκληρώσουμε τις αγορές μας. Και η υπηρεσία διακοσμητή είναι μία ακόμη παροχή που μας προσφέρει η εταιρεία MIKOS, στα πλαίσια της επιλογής των ειδών που μας αρέσουν, για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας και να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη!

Φυσικά, καλό είναι να έχεις στον νου σου πως όταν μιλάμε για «έξυπνες» αγορές, δεν αναφερόμαστε μόνο στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Διότι οι αγορές μας είναι «έξυπνες» όταν επιλέγουμε, επίσης, είδη διαχρονικά και ποιοτικά. Και στη MIKOS, θα βρούμε αυτήν ακριβώς την ποιότητα και μάλιστα επικαιροποιημένα με βάση τις σημερινές περιβαλλοντικές ανάγκες και τις οικολογικές επιλογές που απαιτεί το παιδικό δωμάτιο, με υφάσματα που είναι κατασκευασμένα από ποικιλία βιώσιμων νημάτων, όπως οργανικό βαμβάκι και λινό, αλλά και βισκόζη μπαμπού.

Εμείς, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε αρχικά το στυλ που μας εκφράζει και στη συνέχεια όλα τα προϊόντα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά μας, από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή:

  • Κουρτίνες
  • Υφάσματα επιπλώσεων
  • Ταπετσαρίες τοίχου
  • Έπιπλα
  • Χαλιά
  • Αντικείμενα διακόσμησης
  • Συστήματα σκίασης
miko-5.jpg

Τη φετινή χρονιά, ήρθε η στιγμή να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας αλλά και τη δική μας ακόμη πιο όμορφη, προσφέροντάς μας ένα δώρο που θα θυμόμαστε για πάντα. Πρόκειται για την ανανέωση του σπιτιού μας! Σύμμαχός μας στο «ταξίδι» ανανέωσης για το 2023, μία εταιρεία που από το 1967, πρωταγωνιστεί αρχικά στον χώρο του υφάσματος και σταδιακά εδραιώθηκε ως μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο του interior design. Ο λόγος, φυσικά, για τη MIKOS!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved