Χριστουγεννιάτικα φωτάκια: Ιδέες διακόσμησης σε όλο το σπίτι

Πού αλλού μπορείτε να στολίσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια εκτός του χριστουγεννιάτικου δέντρου; 

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια: Ιδέες διακόσμησης σε όλο το σπίτι
Bigstock

Φωτάκια σε διάφορα χρώματα, με μουσική, χωρίς μουσική, που αναβοσβήνουν ή και όχι, σε διάφορα σχέδια. Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια είναι must στον στολισμό του δέντρου και όχι μόνο, καθώς μπορούν να αποτελέσουν βασικό στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε όλο το σπίτι.

Έτσι, ακόμα και αν δεν έχετε στεφάνια ή άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, τα φωτάκια αρκούν για να βάλετε τη μαγεία των γιορτών σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Παρακάτω μερικές ιδέες.

Στο τζάκι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στολίσετε το τζάκι για τα Χριστούγεννα. Ένας από αυτούς είναι βάζοντας κατά μήκος του φωτάκια με γιρλάντες ή και σκέτα. Αμέσως θα προσθέσουν μία πιο γιορτινή πινελιά και θα κάνουν τον χώρο ακόμα πιο ζεστό και cozy.

https://www.instagram.com/p/ClIrP4nLjHt

Στον μπουφέ

Μπορείτε να βάλετε φωτάκια και πάνω στον μπουφέ που έχετε στην είσοδο ή οποιοδήποτε άλλη σημείο σπιτιού. Μπορείτε να βάλετε τα φωτάκια μέσα σε ένα βάζο ή και να τα απλώσετε διάσπαρτα πάνω στην επιφάνεια του επίπλου.

https://www.instagram.com/p/CXRWz_VPDBt

Στη σκάλα

Εάν έχετε εσωτερική σκάλα στο σπίτι μπορείτε να περάσετε φωτάκια στην κουπαστή. Ακόμα πιο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα αν συνδυάσετε τα φωτάκια με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες ή άλλα διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/ClReQbwLKNU

Στην κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας ακόμα χώρος του σπιτιού στον οποίο περνάτε αρκετό χρόνο και που αξίζει να στολίσετε. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε στολίδια δέντρα κτλ. Μία σειρά φωτάκια αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/ClY5CYPMn-x

Βέβαια μπορείτε να βάλετε ακόμα περισσότερα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Τα παιδιά είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν.

https://www.instagram.com/p/ClWNAHsrzzJ

Στο τραπεζάκι του σαλονιού

Μπορείτε να τα διακοσμήσετε μέσα σε κάποιον δίσκο ή μέσα σε βαζάκια. Ιδανικά για αυτήν την περίπτωση είναι τα φωτάκια με μπαταρίες για να μην μπλέκετε με καλώδια.

https://www.instagram.com/p/p

Στην κρεβατοκάμαρα

Φέρτε λίγη από τη μαγεία των γιορτών και στην κρεβατοκάμαρά σας. Εάν το κρεβάτι σας έχει κεφαλάρι μπορείτε να περάσετε από το πάνω μέρος μία σειρά φωτάκια. Εναλλακτικά, μπορείτε να στολίσετε τα φωτάκια στην ντουλάπα ή στο έπιπλο τουαλέτας που έχετε.

https://www.instagram.com/p/ClkLyLWIHFl
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved