Tips για μαμάδες: Ιδέες για οργάνωση και διακόσμηση πλυντηρίου

Το πλυντήριο στο κάθε σπίτι είτε είναι μικρό, είτε μεγαλύτερο, μπορεί να διακοσμηθεί με πολύ όμορφο και ευφάνταστο τρόπο

Tips για μαμάδες: Ιδέες για οργάνωση και διακόσμηση πλυντηρίου
Paintedandcollected on Instagram

Τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε έξτρα χωρητικότητα σε ένα μικρό μπάνιο με πλυντήριο; Δεν είναι εύκολο να κρύψετε το πλυντήριο, ούτε να το εξαφανίσετε, οπότε πιθανώς θα χρειαστεί να του αλλάξετε θέση.

Αν πραγματικά το πλυντήριο σας δημιουργεί προβλήματα διαθέσιμου χώρου, μια λύση είναι να το μεταφέρετε στην κουζίνα. Το πρόβλημα είναι, πως συχνά η κουζίνα είναι ακόμα πιο γεμάτη από το μπάνιο. Συνεπώς, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να παραμείνει το πλυντήριο στο μπάνιο, αλλά το δωμάτιο να γίνει πιο λειτουργικό.

Συνήθως πάνω από πλυντήριο, επικρατεί ένα χάος. Τοποθετούμε τα απορρυπαντικά, τα περιοδικά, τις λεκάνες ή καλάθια με τα καλλυντικά ή τα σαμπουάν. Εμείς σας έχουμε ορισμένα χρήσιμα tips για να έχετε έναν οργανωμένο και μοντέρνο χώρο πάνω από το πλυντήριό σας.

Κρύψτε το


https://www.instagram.com/p/CdnPwtGuR7A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κουρτίνα μπροστά από το πλυντήριό σας, αν δεν θέλετε να φαίνεται, ή να το τοποθετήσετε μέσα σε ένα ντουλάπι, είτε να βάλετε ένα συρόμενο πορτάκι μπροστά του.

Αδειάστε τα απορρυπαντικά


https://www.instagram.com/p/CcoL53ovK2k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα απορρυπαντικά είναι πιο όμορφο να τα βάλετε σε κάποια ωραία γυάλινα βαζάκια, ή μπουκάλια ή αν είναι ταμπλέτες, σε ένα όμορφο δοχείο ή βάζο.


https://www.instagram.com/p/CdkkCq7sQHA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ίδιο και το μαλακτικό, έτσι ώστε να πιάνει και πιο λίγο χώρο.

Γλάστρες


https://www.instagram.com/p/CdnYJobMI9W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλοί τοποθετούν φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο τους, είναι πολύ τάση. Ωστόσο μπορείτε να βάλετε φυτά που να μην χρειάζονται ήλιο, ή ακόμα και ψεύτικα, ή κακτάκια, ή τα εντυπωσιακό bambas, σε διαφορετικά χρώματα.

Πόστερ


https://www.instagram.com/p/Cdfn0PPrz5Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πόστερ σε κορνίζα είναι η τελευταία λέξη της διακόσμησης!


https://www.instagram.com/p/Cde7E5gN708/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε να διαλέξετε κάποια πόστερ με θέμα το μπάνιο, και αυτόματα ο χώρος πάνω από το πλυντήριό σας θα αποκτήσει στυλ! Είναι κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, δοκιμάστε το!

Οργάνωση


https://www.instagram.com/p/Cdnhj_mubX1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλτε τα απορρυπαντικά, και τα είδη υγιεινής σε ένα μεγάλο καλάθι και ακουμπήστε το πάνω από το πλυντήριό σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε και χώρο, και θα υπάρχει και μια πιο όμορφη και οργανωμένη εικόνα στο μπάνιο σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved