Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Iδέες στο TikTok που λατρέψαμε (vids)

  • Προετοιμάζοντας το δωμάτιο του μωρού: Τι να λάβετε υπόψιν
  • Εμπνευστείτε από το Instagram
Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Iδέες στο TikTok που λατρέψαμε (vids)

Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου θέλει χρόνο, ψάξιμο, είναι όμως μία ευχάριστη διαδικασία που θα σας κάνει να ανυπομονείτε για τον ερχομό του μωρού ακόμα περισσότερο.

Οι επιλογές σας είναι πολλές. Οι αποχρώσεις του μπλε και του ροζ στο βρεφικό δωμάτιο είναι από τις πιο κλασικές. Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε χρώματα γήινα, παστέλ, αποχρώσεις του πράσινου, γκρι, άσπρο, μαύρο ή ότι τελοσπάντων θέλετε εσείς. Το ίδιο ισχύσει και με τη διακόσμηση. Δωμάτια μοντέρνα, boho, ρομαντικά. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες βρεφικών δωματίων που θα σας δώσουν κάμποσες ιδέες για τι μπορείτε να κάνετε και εσείς. .

Τι πρέπει να λάβετε υπόψιν στην προετοιμασία του βρεφικού δωματίου;

Αρχικά τον χώρο. Οραματιστείτε που θα μπορούσε να μπει τι, φροντίστε να έχετε αρκετό χώρο ελεύθερο για ελευθερία κινήσεων και τα χρώματα που θα επιλέξετε να μην τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο μικρό ή σκοτεινό. Σημαντικό είναι επίσης, να επιλέξετε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά με γνώμονα την ασφάλεια του μωρού. Τέλος, έχετε στο μυαλό σας ότι οι πιο «safe» επιλογές δεν κουράζουν όσο για παράδειγμα μία ethnic διακόσμηση ή τα έντονά θερμά χρώματα.

Εμπνευστείτε από το TikTok

Εάν αναζητάτε ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο, είμαστε σίγουροι ότι έχετε ξεψαχνίσει Pinterest, Instagram και πιθανά διαφημιστικά περιοδικά. Κάμποσες ιδέες μπορείτε να βρείτε και στο TikTok, όπου γονείς δημοσιεύουν βίντεο και τα βρεφικά δωμάτια που έχουν φτιάξει οι ίδιοι για τα παιδιά τους. Εντυπωσιακές ταπετσαρίες, ζωγραφιές στους τοίχους, αυτοκόλλητα, είναι μόνο μερικά από αυτά που βρήκαμε εμείς και μας ενθουσίασαν.

Δείτε για παράδειγμα το δωμάτιο που ετοίμασε ένα ζευγάρι για την κόρη του. Η μαμά ήθελε να υπάρχει το στοιχείο του ροζ και του καρό και ο μπαμπάς καμηλοπαρδάλεις. Το αποτέλεσμα; Ιδού!

Πολύ εντυπωσιακή είναι και η τοιχογραφία που ζωγράφισε η Becca για ένα νεογέννητο κορίτσι. Διάφορες αποχρώσεις του ροζ συνθέτουν ένα ρομαντικό και μαγευτικό τοπίο.

Εάν από την άλλη προτιμάτε κάτι πιο «ήσυχο» μία ιδέα όπως η παρακάτω με ηλιοτρόπια στους τοίχους, ίσως να σας αρέσει περισσότερο…

Για του λάτρεις του μίνιμαλ είναι και το παρακάτω βίντεο. Το βίντεο περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά δωμάτια σε γήινες αποχρώσεις και μία ελαφρώς boho αισθητική.

Δημοφιλές θέμα είναι και ο βυθός της θάλασσας (θυμάστε που σας είχαμε δείξει κάμποσες ιδέες λίγο καιρό πριν;). Το θέμα αυτό είναι κατάλληλο για αγόρια και κορίτσια και είναι άκρως εντυπωσιακό. H Τracy ασχολείται επαγγελματικά με την διακόσμηση τοίχων και την τοιχογραφία και έφτιαξε αυτήν την εντυπωσιακή χελώνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved