Μικρή κουζίνα: Ιδέες διακόσμησης για να αξιοποιήσετε την κάθε γωνιά (εικόνες)

  • Πώς μπορείτε να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς χώρους σε μία μικρή κουζίνα;
  • Ιδέες διακόσμησης για μικρές κουζίνες
Μικρή κουζίνα: Ιδέες διακόσμησης για να αξιοποιήσετε την κάθε γωνιά (εικόνες)
Instagram / evgenia_kis

Οι μικρές κουζίνες μπορεί να στερούνται σε άνεση, έχουν όμως και τα θετικά τους. Μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε την ώρα που μαγειρεύετε με μία κίνηση, plus καθαρίζεται πιο εύκολα και γρήγορα.

Σημαντικό ωστόσο είναι η κουζίνα να είναι λειτουργική ακόμα και αν τα τετραγωνικά δεν επιτρέπουν τα πολλά ντουλάπια, συρτάρια και τους άνετους πάγκους. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Ράφια

mikres koyzines idees 14

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / tiny.kitchenette

Επενδύστε σε ράφια και δημιουργήστε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους για βάζα, τρόφιμα και κατσαρολικά. Μπορείτε να τα βάλετε πάνω από κάποιο ντουλάπι ή ακόμα και πάνω από το ψυγείο.

Εκμεταλλευτείτε τις γωνίες


https://www.instagram.com/p/CY52pQbswo7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι γωνίες σε έναν πάγκο δεν είναι πολύ πρακτικές, μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε για να βάλετε τα βάζα με την ζάχαρη και τον καφέ, το ξύλο κοπής ή θήκες για τις κουτάλες, τον αναδευτήρα και τα μαχαίρια που χρησιμοποιείτε πιο συχνά

Χρησιμοποιήστε τους γάντζους

mikres koyzines idees 17

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / tiny.kitchenette

Οι γάντζοι στους τοίχους είναι μία πρακτική, οικονομική και όμορφη λύση στις μικρές κουζίνες. Μπορείτε να κρεμάσετε από κούπες μέχρι μπαχαρικά και μαγειρικά σκεύη.

Οι μικρές κουζίνες είναι συνήθως πιο «ζεστές» και με την κατάλληλη διακόσμηση μπορούν να γίνουν το πιο όμορφο δωμάτιο του σπιτιού. Είτε σας προτιμάτε το minimal στιλ, είτε το πιο country ή boho, υπάρχουν λύσεις και αμέτρητες ιδέες.

Δείτε όμορφες, μικρές κουζίνες στην gallery που ακολουθεί και εμπνευστείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved