Πώς να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι (εικόνες και βίντεο)

  • Προτάσεις διακόσμησης
  • Βίντεο με διακόσμηση γιορτινού τραπεζιού
  • Φωτογραφίες με στρωμένα γιορτινά τραπέζια
Πώς να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι (εικόνες και βίντεο)
instagram @ mon_mas_en_provence

Και να που ήρθε η αγαπημένη περίοδος όλων. Τα Χριστούγεννα. Τούτες τις μέρες οι περισσότεροι προσπαθούν να συνδυάσουν δουλειά και "τρέξιμο" στην αγορά για να πάρουν όλα εκείνα που χρειάζονται είτε για να γιορτάσουν στο σπίτι με την οικογένειά τους, είτε για να πάνε καλεσμένοι σε άλλο σπίτι.

Ωστόσο, αυτό το άρθρο απευθύνεται σε εκείνες τις μαμάδες, που φέτος μετά από 2 περίπου χρόνια πανδημίας, θα ανοίξουν ξανά το σπίτι τους για τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Έχοντας πάρει φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα... δεν το ξεχνάμε αυτό. Ένα self test ή ένα rapid test θα πρέπει να γίνει, αν θέλετε να γιορτάσετε με ασφάλεια.

Αφού έχετε καταλήξει στο γιορτινό μενού (εδώ θα δείτε μερικές προτάσεις για τα παιδιά που θα έχετε καλεσμένα στο σπίτι σας) θα πρέπει έπειτα να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι.


https://www.instagram.com/tv/CXvNVasgnCE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το γιορτινό τραπέζι θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία αυτής της εποχής, χωρίς ωστόσο υπερβολή. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πανάκριβα διακοσμητικά, πιάτα, ποτήρια κ.λ.π. με λίγη φαντασία και τα ήδη υπάρχοντα κουζινικά που έχετε στο σπίτι, προσθέτοντας μόνο μερικές γιορτινές χαρτοπετσέτες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κατασκευές που θα φτιάξετε και όμορφα τραπεζομάντηλα, θα κάνετε τη διαφορά.

Δείτε πώς θα στρώσετε ένα γιορτινό τραπέζι στο βίντεο που ακολουθεί.



Αν το βίντεο δεν σας βοήθησε αρκετά, ρίξτε μια ματιά και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Βρήκαμε για εσάς στο Instagram υπέροχες ιδέες που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved