Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση καναπέ: Ιδέες που θα σας εμπνεύσουν (εικόνες)

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση καναπέ: Ιδέες που θα σας εμπνεύσουν (εικόνες)
Instagram / thefinleyfarmhouse

Λιγότερο από μήνας απομένει μέχρι τα Χριστούγεννα και σιγά-σιγά μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών. Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τώρα έχετε στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι έχει σειρά; Το τζάκι, τα παράθυρα , η κουζίνα και γενικά κάθε γωνιά του σπιτιού.

Στο σαλόνι μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπεζάκι, τις βιβλιοθήκες και φυσικά τους καναπέδες. Επιλέξτε διακοσμητικά ίδιας αισθητικής και στιλ για να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Επίσης, είναι σημαντικό τα διακοσμητικά που επιλέγετε να είναι εύχρηστα και να μην σας δημιουργούν πρόβλημα κίνησης στον χώρο. Για παράδειγμα αποφύγετε τα πολύ ψηλά διακοσμητικά πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και ειδικά εάν αυτό βρίσκεται μπροστά από την τηλεόραση.

Εξίσου σημαντικό είναι να μην το παρακάνετε. Εντάξει, όλοι τα Χριστούγεννα αγαπάμε τα φωτάκια, τα στολίδια και γενικά τις υπερβολές, όμως ο υπερβολικός στολισμός ή τα φωτάκια σε κάθε γωνιά του σπιτιού μπορεί να γίνουν κουραστικά.

Ιδέες για να διακοσμήσετε τον καναπέ σας τα Χριστούγεννα

Εάν θέλετε να κάνετε μία ακόμα πιο εντυπωσιακή ανανέωση της διακόσμηση τους σπιτιού τώρα τα Χριστούγεννα, σκεφτείτε να αλλάξετε ελαφρώς του καναπέδες σας. Ασφαλώς δε μιλάμε για την αγορά καινούριου επίπλου, αλλά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του καναπέ που θα κάνει το σαλόνι σας ακόμα πιο γιορτινό και ζεστό.

Οι επιλογές σας είναι πολλές. Το πιο απλό που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ριχτάρια σε κόκκινο χρώμα ή με γιορτινά σχέδια , όπως αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

xristougenniatiki diakosmisi kanape 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / thefinleyfarmhouse

Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε διάφορα μαξιλάρια πράσινα, κόκκινα ή και χρυσά, τα οποία πραγματικά μπορούν να μεταμορφώσουν τον καναπέ σας.

xristougenniatiki diakosmisi kanape 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / magicallysally

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved