Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Μοναδικές ιδέες για να στολίσετε το τζάκι

  • Αν αναζητάτε όμορφες ιδέες για να στολίσετε το τζάκι, σας έχουμε πολλές
  • Παίξτε με τα χρώματα, τα υλικά, τις συνθέσεις
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Μοναδικές ιδέες για να στολίσετε το τζάκι
Instagram @ porchswingsandmistletoethings

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο το έχετε στολίσει, ήρθε η σειρά να διακοσμήσετε το τζάκι.

Εκτός από τη γλυκιά θαλπωρή, το στολισμένο τζάκι ενισχύει ακόμα περισσότερα την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Φέτος λοιπόν φροντίστε να «ντύσετε» το τζάκι σας με ξεχωριστό τρόπο παίρνοντας ιδέες από από τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για εσάς ψάχνοντας στο διαδίκτυο.

Γιρλάντες

Οι γιρλάντες είναι μια παραδοσιακή διακόσμηση για το τζάκι και μπορούν να κατασκευαστούν από οτιδήποτε, από απλά στολίδια και κουκουνάρια μέχρι κλαδιά πεύκου. Προσδίδουν μια κομψή εμφάνιση στο τζάκι και μπορεί να είναι όσο χλιδάτη ή μινιμαλιστική θέλετε.


https://www.instagram.com/p/CRT9c_TpHba/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παραδοσιακές κάλτσες

Ένα χριστουγεννιάτικο τζάκι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τις κάλτσες για τα δώρα του Αι Βασίλη, δίνοντας μια παραδοσιακή πινελιά στη γιορτινή διακόσμηση. Βρείτε κάλτσες στα χρώματα που σας αρέσουν και μην περιμένετε μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων για να τις κρεμάσετε στο τζάκι. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Κεντήστε πάνω τους τα ονόματα των μελών της οικογένειας. Έτσι ο καθένας θα έχει τη δική του.


https://www.instagram.com/p/CI9TUSanl2g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπάλες και δεντράκια

Τα μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα πάνω στο τζάκι, φωτισμένα, ξύλινα, υφασμάτινα και σε διάφορα μεγέθη είναι μια έξυπνη και όμορφη λύση για το τζάκι. Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας στολίδια με μπάλες τοποθετώντας τις σε διακοσμητικά γλαστράκια.

Εορταστικά στεφάνια

Τα στεφάνια δεν είναι ιδανικά μόνο για την εξώπορτα αλλά και για το τζάκι. Επιλέξτε ή φτιάξτε ένα και κρεμάστε το πάνω στο τζάκι.


https://www.instagram.com/p/CJMO-4NBp5E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κεριά

Τόσο τα LED όσο και τα αληθινά κεριά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διακοσμήσετε το τζάκι σας. Τα κεριά μπορούν να προστεθούν σε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, σε γυάλιες ή βαζάκια ή απλά να δημιουργήσετε μια υπέροχη σύνθεση.

Αυτές και άλλες πολλές υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας, μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved