Παιδικά δωμάτια βγαλμένα από παραμύθι (εικόνες)

  • Ταπετσαρίες στο παιδικό δωμάτιο
  • Ιδέες και φωτογραφίες
Παιδικά δωμάτια βγαλμένα από παραμύθι (εικόνες)

Η Joanna Anastasia είναι διακοσμήτρια, της αρέσει να φτιάχνει DIY κατασκευές και είναι μητέρα τριών παιδιών. Την ακολουθούν πάνω από 62.000 χρήστες και δίνει συμβουλές γύρω από τη διακόσμηση.

Μέσα στο προφίλ της θα δει κανείς όμορφα διακοσμημένες κουζίνες, υπνοδωμάτια, σαλόνια και φυσικά παιδικά δωμάτια που μοιάζουν βγαλμένα μέσα από κάποιο παραμύθι.

Ένα από τα αγαπημένα της υλικά, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς μέσα από τον προφίλ της; Οι ταπετσαρίες. Ταπετσαρίες με άνθη, φυτά και πολύχρωμα λουλούδια.

Ωστόσο σήμερα δεν θα σταθούμε ούτε στις εντυπωσιακές κουζίνες που διακοσμεί...


https://www.instagram.com/p/CUGDMVTFFBK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ούτε στα ζεστά και χουχουλιάρικα σαλόνια που φτιάχνει.


https://www.instagram.com/p/CUabiGfllNl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα σας δείξουμε φωτογραφίες από μερικά παιδικά δωμάτια που έχει δημιουργήσει. Όπως για παράδειγμα αυτό εδώ. Όπως η ίδια σχολιάζει είναι του γιου της.


https://www.instagram.com/p/CUvMM9SFIuu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Δεν φωτογραφίζω συχνά τον γιο μου - είναι τριών και πολύ απασχολημένος - και το δωμάτιό του είναι μόνιμα ακατάστατο με παιχνίδια. Παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να μετακινήσω. Γι' αυτό και προσπάθησα με κάποιο τρόπο να τα αναδείξω κάνοντάς το να μοιάζει οργανωμένο. Τα κατάφερα, σωστά;".

Σε μια άλλη ανάρτησή της, έδειξε το δωμάτιο που έφτιαξε για την κόρη της, Rose. Η μικρή ήθελε μια αλλαγή στο δωμάτιό της και η μαμά Joanna έβαλε τα δυνατά της.


https://www.instagram.com/p/CUIk60MF5Of/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες από τα υπνοδωμάτια των παιδιών της. Όλα είναι παραμυθένια και σίγουρα στην επόμενη ανακαίνιση του παιδικού δωματίου ίσως να τολμήσουμε και εμείς την ταπετσαρία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved