Βρεφικό δωμάτιο: Παιχνιδιάρικη διακόσμηση με παστέλ αποχρώσεις

Θέλετε οι παστέλ αποχρώσεις να κυριαρχούν στο βρεφικό δωμάτιο που ετοιμάζετε, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις συνδυάσετε;

Βρεφικό δωμάτιο: Παιχνιδιάρικη διακόσμηση με παστέλ αποχρώσεις

Είτε πρόκειται να φέρετε στον κόσμο ένα αγόρι, είτε ένα κορίτσι, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις μας. Πού ξέρετε; Ίσως τελικά να βρείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Η επιλογή των παστέλ χρωμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ήρεμο (και για να μην αναφέρουμε όμορφο) περιβάλλον για μωρό που περιμένετε.

Τοίχοι με απαλά και γαλήνια χρώματα, κλινοσκεπάσματα και πρωτότυπες ταπετσαρίες μέχρι καρέκλες, κομψά, χαλιά και κουβέρτες - παρακάτω θα δείτε όλα όσα χρειάζεστε για το βρεφικό δωμάτιο του παιδιού σας.

Τα πιο συνηθισμένα παστέλ χρώματα


https://www.instagram.com/p/CFubbaEp5O2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πιο συνηθισμένα παστέλ χρώματα είναι το ανοιχτό ροζ (θα το βρείτε ως baby pink), το ανοιχτό μπλε - γαλάζιο (θα το βρείτε και ως baby blue), το κίτρινο, το πράσινο και το λιλά.

Σημασία των παστέλ χρωμάτων


https://www.instagram.com/p/CR4OAZmLCLy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα παστέλ χρώματα έχουν διαφορετικές έννοιες, απ' ό,τι τα έντονα. Για παράδειγμα το ροζ παστέλ αντιπροσωπεύει το παιχνίδι και μια νέα αρχή, το μπλε παστέλ συμβολίζει την ειρήνη και την αρμονία, το κίτρινο θεωρείται ότι συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία, ενώ το πράσινο παστέλ αντιπροσωπεύει την ελπίδα, τη γέννηση και την ανανέωση.

Οι παραπάνω λόγοι τα κάνουν ιδανικά για τα νεογέννητα μωρά, μιας και πολλοί τα επιλέγουν όχι μόνο για τη διακόσμηση των βρεφικών δωματίων αλλά και για τα ρούχα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved