Δείτε το απίθανο βρεφικό δωμάτιο που έφτιαξε αυτή η μαμά για το μωρό της

Οραματίστηκε το βρεφικό δωμάτιο και με τη βοήθεια του συζύγου της κατάφερε να κάνει το όνειρό της, πραγματικότητα.

Δείτε το απίθανο βρεφικό δωμάτιο που έφτιαξε αυτή η μαμά για το μωρό της
instagram @ floralandpearls

"Το βρεφικό δωμάτιο είναι πανέτοιμο και ήταν αρκετά διασκεδαστικό που πραγματοποίησα αυτό που οραματίστηκα. Πρόσφατα προσθέσαμε το μεγάλο χαλί και την αλλαξιέρα επάνω στη συρταριέρα. Νομίζω μου πήρε μια αιωνιότητα για να διαλέξω το χαλί, το χρώμα και το στιλ του. Ευτυχώς βρήκα κάτι που ταίριαζε και στο budget που διέθετα!" σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και την τελευταία φωτογραφία του βρεφικού δωματίου.

Η Nicole από την πρώτη στιγμή που άρχισε να διακοσμεί το βρεφικό δωμάτιο άρχισε να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από το πώς ήταν το δωμάτιο και πώς τελικά κατάφερε να το φτιάξει. Στην πρώτη ανάρτηση πριν αρχίσει να διακοσμεί τον χώρο έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε στην 18η εβδομάδα της κύησης.


https://www.instagram.com/p/CMKMVKWHDz2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Είμαι 18 εβδομάδων σήμερα και στέκομαι στο μελλοντικό βρεφικό δωμάτιο. Είναι το καλύτερο συναίσθημα να φαντάζομαι το μικρό μου κορίτσι να κοιμάται εδώ. Έχω πολλά σχέδια για το βρεφικό δωμάτιο... θέλω πολλά να αλλάξω εδώ μέρα!"

Η ίδια κινήθηκε ανάμεσα στις παστέλ αποχρώσεις, στα κεραμιδί χρώματα, στα vintage έπιπλα και σε όμορφες ξύλινες αντίκες όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω.


https://www.instagram.com/reel/CQ83C0ZpV1T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αποτέλεσμα; Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Δείτε τις φωτογραφίες από το κοριτσίστικο βρεφικό δωμάτιο που έφτιαξε στη gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved