Μια μαμά άλλαξε την κουζίνα της και άλλαξε η ζωή της

Άλλαξε την κουζίνα της και άλλαξε η ζωή της προς το καλύτερο!

Μια μαμά άλλαξε την κουζίνα της και άλλαξε η ζωή της

"Συνήθιζα να βαριέμαι να μαγειρεύω και να ψήνω. Αποκτώντας όμως τα δυο μου παιδιά, ήταν αυτά που έκανα κάθε μέρα. Έψηνα κάθε μέρα. Μαγείρευα κάθε μέρα. Αυτό που δεν μου άρεσε, άρχισε να γίνεται η νέα μου καθημερινότητα. Αυτό όμως που άρχισα να συνειδητοποιώ σιγά σιγά, ήταν ότι δεν ήταν η μαγειρική αυτό που σιχαινόμουν. Ίσως να είχε να κάνει περισσότερο με τον χώρο της κουζίνας.

Πριν γίνω μητέρα έμενα σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη και ο χώρος που είχα ήταν αρκετά μικρός και περιορισμένος. Όταν αγόρασα αυτά το σπίτι, ανακάλυψα ότι ζούσα σε ένα σπίτι με αρκετά μικρή κουζίνα που δεν με ενέπνεε να κάνω τίποτε και με έκανε να μισώ τη διαδικασία του μαγειρέματος.

Κάθε φορά που πήγαινα να μαγειρέψω κάτι, έπρεπε να μετακινήσω αρκετά πράγματα από τον πάγκο ή το τραπέζι για να χωρέσουν τα υλικά. Έπρεπε να καθαρίσω πολλά πράγματα και ο μικρός νεροχύτης γέμιζε πάντα σε χρόνο dt."

Με αυτά τα λόγια η Andie Huber περιέγραψε πώς όταν μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι και ανανέωσε την κουζίνα, άλλαξε η ζωή της και η διάθεσή της προς το καλύτερο. Πώς η κουζίνα κατέληξε να είναι το μέρος όπου περνούσε τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της και πώς δημιούργησε τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά της κουζίνας της και του χώρου όπου τρώνε σαν οικογένεια.

πηγή: mom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved