Οκτώ πασχαλινές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι με φαναράκια (pics+ vid)

Αξιοποιήστε τα φαναράκια που έχετε στο σπίτι, μικρά και μεγάλα, για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σας.

Οκτώ πασχαλινές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι με φαναράκια (pics+ vid)
instagram @home.decor91

Τα φανάρια, κρεμαστά ή επιδαπέδια, ταιριάζουν σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Με μερικές προσθήκες ή τροποποιήσεις τα φανάρια μπορούν να προσδώσουν ένα άλλο στιλ στο χώρο. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος και σιγά σιγά θα περνάμε περισσότερο χρόνο στο μπαλκόνι ή τον κήπο, τα φανάρια είναι από τα πιο όμορφα διακοσμητικά που μπορείτε να έχετε.

Μάλιστα εν όψει Πάσχα είναι μια καλή ιδέα να τα διακοσμήσετε ανάλογα. Μπορείτε να τοποθετήσετε σε παράταξη, δύο τρία μαζί σε διαφορετικά μεγέθη, στο κήπο ή το μπαλκόνι, ή να τα βάλετε πάνω σε ένα τραπεζάκι.


https://www.instagram.com/p/BwJUSPuFn8G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βότσαλα και κοχύλια, λαγουδάκια, και φυσικά κεριά είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε για το εσωτερικό των φαναριών. Επίσης, εάν τα φαναράκια είναι τελείως απλά χρησιμοποιήστε κορδέλες και λουλούδια για ένα πιο …φωτεινό αποτέλεσμα.

Φυσικά, εάν υπάρχει η δυνατότητα, κρεμάστε τα με χοντρό σκοινί , τοποθετήστε ρεσώ και δημιουργήστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Εκτός από τα διακοσμητικά φαναράκια, από μέταλλο, ξύλο ή γυαλί, μπορείτε να φτιάξετε και χάρτινα φαναράκια, ιδανικά επίσης για το στολισμό της βεράντας ή του κήπου.

Δείτε πώς θα τα φτιάξετε στo βίντεο που ακολουθεί.






Πάρτε ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε το χώρο σας με φανάρια στη gallery που ακολουθεί.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved