Πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι - Ιδέες για να εμπνευστείτε (pics)

Πάρτε ιδέες και διακοσμήστε το σπίτι σας!

Πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι - Ιδέες για να εμπνευστείτε (pics)

To Πάσχα φέρνει μαζί του αρώματα της άνοιξης, φρέσκο αέρα και αρκετή ζεστασιά του ήλιου. Επιτέλους θα αρχίσουμε σιγά σιγά να αποχαιρετούμε τον αέρα, τις ανοιξιάτικες βροχές και το κρύο που απέμεινε καλωσορίζοντας το Πάσχα και ότι φέρνει μαζί του.

Μαζί με τη θρησκευτική σημασία που έχει το Πάσχα για όλους τους χριστιανούς, είναι και μια εορταστική περίοδος που φέρνει θετικά συναισθήματα, χαρά και φέτος όσο ποτέ άλλοτε θα φέρει και μια αναγκαία ευθυμία. Πριν όμως φτάσουμε στην Ανάσταση του Χριστού και την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάζοντας με τους αγαπημένους μας (λίγους και καλούς... μην ξεχνιόμαστε υπάρχει ακόμη ο κορονοϊός) γύρω από το γιορτινό τραπέζι, διακοσμήσετε το σπίτι σας με παστέλ αποχρώσεις, φρέσκα λουλούδια και υπέροχες πινελιές που θα φέρουν ευτυχία και χαρά στο σπιτικό σας.

Τα παιδιά και εσείς περάσατε έναν δύσκολο χειμώνα, γι' αυτό έχετε όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη να γιορτάσετε και να χαρείτε -έστω και διαφορετικά- το Πάσχα και όλες τις ημέρες πριν την κορύφωσή του.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, βρήκαμε τις πιο όμορφες πασχαλινές ιδέες για διακόσμηση, όλες προσαρμόσιμες και εξαιρετικά εύκολες αν πρόκειται για DIY κατασκευές.

Σχεδιάστε ένα χειροποίητο DIY στεφάνι για την μπροστινή σας πόρτα.

diakosimi pasxalini 8

πηγή φωτογραφίας: instagram @farzanaritu25

Φτιάξτε πασχαλινά στολίδια από αλμυρή ζύμη

diakosimi pasxalini 7

πηγή φωτογραφίας: instagram @justlittlejen

Δείτε μερικές ακόμη πασχαλινές προτάσεις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved