Πασχαλινή διακόσμηση: Απλές κι όμορφες ιδέες για το σπίτι σας

Φέτος, διακοσμήστε για το Πάσχα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Πασχαλινή διακόσμηση: Απλές κι όμορφες ιδέες για το σπίτι σας

Οδεύουμε ολοταχώς για το Πάσχα και παρότι δεν γνωρίζουμε πώς θα τελικά θα καταφέρουμε να το γιορτάσουμε, είναι καλό να έχουμε μια θετική διάθεση.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού. Ξεκινήστε να το στολίζετε με όμορφα ανοιξιάτικα και πασχαλινά διακοσμητικά , πολλά από τα οποία μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας.

Ξεκινήστε με τον στολισμό ενός πασχαλινού δέντρου, ειδικά αν δεν το είχατε τολμήσει μέχρι σήμερα.Τα πασχαλινά δεντράκια είναι ένα έθιμο που ξεκίνησε στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική. Συνήθως είναι δέντρα χωρίς φύλα στολισμένα με πολύχρωμα αυγά με κάθε λογής σχέδια!Επομένως μπορείτε να στολίσετε ένα στο καθιστικό σας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.


https://www.instagram.com/p/CNRnIDMMMIY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντικαταστήστε τις κουρτίνες με ανοιχτόχρωμες και αλλάξτε τα ριχτάρια του καθιστικού έστω για αυτές τις μέρες. Αν έχετε τζάκι και αποφασίσατε ότι πλέον δεν θα το ανάψετε ξανά, καθαρίστε το και διακοσμήστε το με καλάθια, βάζα γεμάτα λουλούδια, ή πιατέλες με πασχαλινά αυγά.


https://www.instagram.com/p/CNR_QqxrUPU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζητήστε από τα παιδιά σας να φτιάξουν πασχαλινές κατασκευές (κάρτες, λαγουδάκια, πουλάκια) και στολίστε το τραπέζι σας.

Αυτές κι άλλες πολλές ακόμα ιδέες για τον πασχαλινό στολισμό του σπιτιού σας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved