Κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο: Πάρτε ιδέες από γνωστές Ελληνίδες μαμάδες

Γνωστές Ελληνίδες μαμάδες μας έδειξαν πώς διακόσμησαν το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους. 

Κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο: Πάρτε ιδέες από γνωστές Ελληνίδες μαμάδες

Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο της κόρης σας ή το ετοιμάζετε καθώς περιμένετε να γεννήσετε, ξεκινήστε έρευνα αγοράς.

Σίγουρα θα χρειαστεί να δείτε πολλά έτοιμα παιδικά δωμάτια μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που σας αρέσει. Οι διαστάσεις του χώρου αλλά και τα οικονομικά σας είναι δύο σημαντικοί παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική σας επιλογή.

Κάντε τη λίστα σας, επιλέγοντας τα έπιπλα και τα χρώματα για τους τοίχους. Στη συνέχεια επενδύστε στις κουρτίνες, τα κλινοσκεπάσματα, τα υφάσματα στις καρέκλες που ενδεχομένως υπάρχουν στον χώρο. Τα floral μοτίβα για το κοριτσίστικο δωμάτιο είναι μια χαρούμενη και όμορφη επιλογή ειδικά αν τα επιλέξετε για ταπετσαρίες στον τοίχο.

Όπως είπαμε οι επιλογές για το παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο της κόρης σας είναι πολλές. Και για να πάρετε ιδέες σας παρουσιάζουμε τα παιδικά δωμάτια ( όλα κοριτσίστικα) των παιδιών γνωστών Ελληνίδων μαμάδων, όπως της Νικολέττας Ράλλη, της Φλορίντας Πετρουτσέλι, της Βασιλικής Μιλλούση, και άλλων στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved