Ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού: Απλές και όμορφες ιδέες για κάθε γούστο

Υποδεχόμαστε την άνοιξη ανανεώνοντας τη διακόσμηση του σπίτι.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού: Απλές και όμορφες ιδέες για κάθε γούστο
Instagram @ ourcoloradohome

Φέτος η ανάγκη να νιώσουμε καλύτερα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.Ο πολύμηνος εγκλεισμός στο σπίτι λόγω πανδημίας, οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση, επηρέασαν τη ζωή όλων επιβαρύνοντας ιδιαίτερα την ψυχολογία μας.

Τώρα λοιπόν που αρχίζει να διαφαίνεται φως στο τούνελ και η άνοιξη είναι μπροστά, αλλάξτε τη διάθεσή σας διακοσμώντας το σπίτι με φωτεινά χρώματα και λουλούδια.

Όμορφα, φρέσκα λουλούδια και έντονα χρώματα στα υφάσματα και τα διακοσμητικά είναι μικρές αλλά σημαντικές πινελιές που θα διώξουν τη μουντάδα του χειμώνα. Δημιουργήστε πολύχρωμες συνθέσεις με λουλούδια, καλάθια και φαναράκια και τοποθετήστε τις στο τραπεζάκι του καφέ, το έπιπλο της εισόδου ή την τραπεζαρία σας.


https://www.instagram.com/p/CLopEf2nZ-G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιλέξτε ριχτάρια για τον καναπέ σας και τραπεζομάντηλα σε παλ χρώματα ή αποχρώσεις του πράσινου. Αλλάξτε τις κουρτίνες σας και αφήσετε περισσότερο φως να μπει μέσα στο σπίτι.Βάλτε ένα ανθοδοχείο με φρέσκιες τουλίπες στην κρεβατοκάμαρα. Διακοσμήστε την κουζίνα ή και το μπάνιο σας με μικρά γλαστράκια.

Αυτές κι άλλες ακόμα αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας προκειμένου να υποδεχτείτε την άνοιξη, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved