5 ιδέες για να διακοσμήσετε τα φωτάκια στο σπίτι και μετά τα Χριστούγεννα

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στη διακόσμηση του σπιτιού τώρα που πέρασαν τα Χριστούγεννα;

5 ιδέες για να διακοσμήσετε τα φωτάκια στο σπίτι και μετά τα Χριστούγεννα
pexels.com

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν και να έχετε ήδη ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μην βιαστείτε όμως να φυλάξετε στο πατάρι ή την αποθήκη και τα φωτάκια .

Τα φωτάκια είναι must για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, μπορείτε όμως να τα αξιοποιήσετε στη διακόσμηση του σπιτιού και μετά τα Χριστούγεννα. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες.

Σε βάζο

Βάλτε τα φωτάκια σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Τοποθετήστε το όπου θέλετε και θα έχετε ένα αυτοσχέδιο φωτιστικό που θα κάνει τον χώρο ακόμα πιο cozy.

Σε πίνακα ανακοινώσεων

Εάν έχετε πίνακα ανακοινώσεων στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού, μπορείτε να τον διακοσμήσετε με φωτάκια στερεώνοντάς τα στο περίγραμμα του πίνακα με διάφορες πινέζες. Ο χώρος διαβάσματος θα γίνει πιο ατμοσφαιρικός και ζεστός.

Στο προσκέφαλο του κρεβατιού

Έχετε σιδερένιο ή ξύλινο κρεβάτι; Μπορείτε να τυλίξετε στο προσκέφαλο ή στο κάτω μέρος τα φωτάκια. Το υπνοδωμάτιο θα γίνει πιο ρομαντικό και ο χαμηλός φωτισμός θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο.

Σε καθρέφτη

Μία ακόμα ιδέα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να τυλίξετε τα φωτάκια γύρω από έναν καθρέφτη, κατά προτίμηση επιδαπέδιο. Το έπιπλο αμέσως θα ξεχωρίσει στο δωμάτιο και θα μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο διακοσμητικό.

Σε ράφια

Εάν έχετε πολλές βιβλιοθήκες ή ράφια στο σπίτι, κάντε τα ακόμα πιο ιδιαίτερα βάζοντας σε κάθε ράφι μία σειρά από τα φωτάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved