Η μαμά μου κάνει μαγικά…

Οι μαμάδες τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα προλάβουν όλα.

Η μαμά μου κάνει μαγικά…

Θέλουν να βλέπουν τα παιδάκια τους -όσο χρονών και αν είναι- να χαμογελούν για αυτό και κάνουν τα πάντα για να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά τους. Είναι απίστευτο πόσα πράγματα μπορούν να «χωρέσουν» στη μέρα τους, και το συνειδητοποιείς μόνο όταν μπεις και εσύ στον κόσμο των ενηλίκων…

Και ξαφνικά οι υποχρεώσεις σου φαίνονται «βουνό» και απορείς πώς η μαμά σου τα καταφέρνει όλα τόσο… τέλεια, ενώ εσύ δυσκολεύεσαι ακόμη και με τα πιο απλά! Κάπως έτσι, πείθεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να έχει μαγικές… υπερδυνάμεις, που της χαρίζουν αστείρευτη ενέργεια αλλά και αναρίθμητες ιδέες. Έτσι, όλες οι μαμάδες κάνουν τις πιο γλυκές πράξεις, αποδεικνύοντας καθημερινά την αγάπη τους. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η μαγική τους υπερδύναμη που τις κάνει ανίκητες!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά «μαγικά», που κάνουν οι μαμάδες!

Μπορεί να εμφανίσει οποιοδήποτε αντικείμενο!

Εκεί που εσύ φέρνεις το… χάος και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις, η super μαμά σου εμφανίζεται, κάνει τα μαγικά της και σου βρίσκει τη λύση. Και ενώ γκρινιάζεις γιατί δεν βρίσκεις την αγαπημένη σου μπλούζα, ενώ έχεις ψάξει εξονυχιστικά ολόκληρο το σπίτι, η μητέρα σου μπορεί να την εντοπίσει με ένα της βλέμμα (φυσικά είναι φρεσκοπλυμμένη και σιδερωμένη!). Ξέρει πού έχεις παρατήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, γνωρίζει καλά πού έχεις καταχωνιάσει το καλό σου φόρεμα και δεν χρειάζεται να κάνει αναπάντητες για να βρει το κινητό σου. Ακόμα αναρωτιέσαι πώς το καταφέρνει. Πόσο μάλλον τώρα, που έχεις φύγει από το πατρικό σου… Ακόμα και στο νέο σου σπίτι, ξέρει ακριβώς πού μπορεί να είναι οτιδήποτε μπορεί να αναζητάς για καιρό και δεν σταματάει να σε εκπλήσσει κάθε φορά που το κάνει!

Μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες!

Μπορεί να μεγάλωσες, αλλά ακόμη λερώνεσαι σαν παιδάκι όταν τρως τη σαλάτα σου στο γραφείο, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Και ενώ εσύ θέλεις να πετάξεις το ολόλευκο αγαπημένο σου πουκάμισο, η μαμά σου έρχεται για μία ακόμη φορά για να σε «σώσει»! Και η αλήθεια είναι ότι πάντα καταφέρνει να καταπολεμήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες και να κάνει τα ρούχα σου να μοιάζουν σαν καινούργια! Πώς το κάνει;

Δες το βίντεο:



50 χρόνια εμπειρίας, με τις καλύτερες συστάσεις από 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και με υπερσύγχρονη… διαστημική τεχνολογία συμπυκνώνονται μέσα σε μια δόση Skip που βοηθάει τη μαμά σου να κερδίζει όλες τις μάχες στον πόλεμο κατά των λεκέδων! Η εξαιρετική του αποτελεσματικότητα, κάνει τη μαμά σου, αλλά και 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, να το εμπιστεύονται και να το προτιμούν, όσα χρόνια και αν περάσουν. Τώρα ξέρεις το «μυστικό» της για να κάνεις και εσύ «θαύματα» και να κερδίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες μάχες! Μην το βάζεις κάτω!

SKIP 20

Μπορεί να σε κάνει… καλά σε δευτερόλεπτα!

Το σπιτικό φαγητό των μαμάδων είναι το φάρμακο που μπορεί να γιατρέψει τα πάντα και αυτό γιατί είναι μαγειρεμένο με πολλή αγάπη. Κάθε φορά που νιώθεις ότι αρρωσταίνεις, η μαγική κοτόσουπά της, θα σε γιατρέψει και θα σε κάνει πιο δυνατή από ποτέ! Είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να σε φροντίσει, όπως άλλωστε είναι κάθε της τάπερ που ετοιμάζει με πολλή αγάπη για να σε περιποιηθεί. Γιατί το φαγητό της μαμάς, έχει πάντα καλύτερη γεύση…

Μπορεί να σε «εξημερώσει»!

Τις στιγμές που το άγχος και ο πανικός σε κυριεύουν, η μαμά σου με μία μόνο φράση μπορεί να κάνει τα μαγικά της! Η αγκαλιά της όσα χρόνια και αν περάσουν θα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια. Οι συμβουλές της θα σε ηρεμούν και θα σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Τα λόγια της έχουν πάντα μεγαλύτερη βαρύτητα… Την εμπιστεύεσαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, γιατί ξέρεις ότι πάντα είναι ειλικρινής, θα σου πει την σκληρή αλήθεια και θα σε βοηθήσει να την αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο! Γιατί απλά είναι σούπερ μαμά!

Με αφορμή τα 50 χρόνια Skip κάνουμε δώρο σε 50 τυχερές αναγνώστριες Skip της χρονιάς. Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ για να τα κερδίσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved