Γυναίκες φωτογραφίζονται με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσουν (pics)

Φωτογραφίες ιδιαίτερες, διαφορετικές.

Γυναίκες φωτογραφίζονται με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσουν (pics)
instagram @ Michigan Family Photographer

Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μιας γυναίκας.

Ακόμα κι αν είναι δύσκολη, θέλει να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την τόσο μοναδική περίοδο.

Γι΄αυτό όλο και περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους επιλέγουν να φωτογραφηθούν με ένα διαφορετικό τρόπο, πιο ατμοσφαιρικό.

Στο εξωτερικό οι φωτογραφήσεις τέτοιου είδους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς ενώ πολλοί φωτογράφοι ασχολούνται αποκλειστικά με τη φωτογράφιση εγκύων και γέννας.

Κεντρικό πρόσωπο είναι φυσικά η έγκυος, ωστόσο σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει και το τοπίο. Μέλλουσες μητέρες επιλέγουν συνήθως τοπία στη φύση ενώ είναι οι πιο τολμηρές φωτογραφίζονται στο νερό.

Συχνά απαιτείται αρκετή ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η φωτογράφηση ειδικά σε εξωτερικούς χώρους όμως το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Η Jessica Snow ασχολείται με τη φωτογραφία εδώ και αρκετά χρόνια. Από τα αγαπημένα της θέματα είναι τα πορτρέτα αλλά και η αποτύπωση οικογενειακών στιγμών.

Μητέρα και η ίδια ενός παιδιού ξεκίνησε να φωτογραφίζει γυναίκες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι που της άρεσε πολύ.

Τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και στο blog της δημοσιεύει τη δουλειά της η οποία είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved