Απίστευτο βίντεο καισαρικής: Ή θα το λατρέψετε ή θα λιποθυμήσετε

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι το βίντεο είναι ασπρόμαυρο και αρκετά ρεαλιστικό.

Απίστευτο βίντεο καισαρικής: Ή θα το λατρέψετε ή θα λιποθυμήσετε

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα νοσοκομεία προτείνουν στις γυναίκες να γεννούν με την «φυσιολογική» καισαρική τομή. Μια απλή καισαρική τομή που δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες να παρακολουθούν τη γέννηση των παιδιών τους και έπειτα να τοποθετούνται στην αγκαλιά τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον φυσιολογικό τοκετό.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλά και υπέροχα για όλες τις μαμάδες που έχουν γεννήσει με αυτόν τον τρόπο και γενικότερα τις μαμάδες που ξέρουν ότι το να φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο με όποιο τρόπο κι αν επιλέξουν είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχουν κάτι ποτέ στη ζωή τους.

Ο Dr. Jham Frank Lugo, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες και βίντεο από τις ασθενείς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είναι αρκετά αγαπητός.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα μωρό να γεννιέται με καισαρική τομή. Προσοχή όμως γιατί είτε θα σας κάνει να το λατρέψετε είτε να λιποθυμήσετε γι' αυτό πατήστε το play μόνο αν είστε σίγουρη ότι θέλετε να το δείτε.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved