Μαγιό εγκυμοσύνης: Δέκα υπέροχες προτάσεις για να πάρετε ιδέες (pics)

Είσαι έγκυος και δεν ξέρεις τι μαγιο να επιλέξεις για φέτος το καλοκαίρι; Σου έχουμε τις ιδανικές προτάσεις. 

Μαγιό εγκυμοσύνης: Δέκα υπέροχες προτάσεις για να πάρετε ιδέες (pics)

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα πια εδώ. Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και μετά από την περίοδο της καραντίνας, η εξόρμηση σε θάλασσες και παραλίες είναι πιο αναγκαία από ποτέ, τηρώντας βέβαια πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η αγορά μαγιό είναι από τις πρώτες αγορές του καλοκαιριού. Εάν δε είσαι έγκυος, η συγκεκριμένη αγορά είναι αναγκαία, δεδομένου ότι το σώμα σου μέρα με την μέρα αλλάζει.

Οι επιλογές για μαγιό εγκυμοσύνης είναι αρκετές. Μπορείς να επιλέξεις ολόσωμο, μπικίνι ή και κάτι... ενδιάμεσο. Οι Influencers μαμάδες και εγκυμονούσες στο διαδίκτυο είναι αρκετές και μέσα από το δικό τους στιλ, προσπαθούν να εμπνεύσουν κι άλλες μαμάδες που τις παρακολουθούν. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους και συμβουλεύουν ακόμη και για το άνετο ντύσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εμείς τις ψάξαμε και βρήκαμε τις δικές τους προτάσεις για μαγιό εγκυμοσύνης. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις δέκα ιδέες για μαγιό εγκυμοσύνης. Δες τις, πάρε ιδέες και διάλεξε το μαγιό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και που θα ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στυλ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved