Η στιγμή της γέννας: Μοναδικές φωτογραφίες την ώρα του τοκετού (pics)

Ξεχωριστές φωτογραφίες που δείχνουν το στάδιο του τοκετού όπου το μωρό έρχεται στον κόσμο.

Η στιγμή της γέννας: Μοναδικές φωτογραφίες την ώρα του τοκετού (pics)

Όταν η φωτογράφος Belle Verdiglione απαθανάτισε για πρώτη φορά τη στιγμή που μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο το μωρό της, ήξερε ότι ήταν κάτι μοναδικό.

Γι΄αυτό και συνέχισε να το κάνει με την ίδια λαχτάρα και ενθουσιασμό. Ωστόσο, παρότι έχει φωτογραφίσει από τότε πολλές ακόμα γέννες, εξακολουθεί να έχει άγχος για το αν θα προλάβει να αποτυπώσει στο φακό τη στιγμή της γέννησης.

Όπως έχει γράψει σε σχόλιό της στο Instagram δεκάδες είναι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό της τη δεδομένη στιγμή: « Πού πρέπει να σταθώ; Πού είναι οι μαίες και οι γιατροί; Τι φως είναι διαθέσιμο; Είναι σωστές οι ρυθμίσεις της κάμεράς μου; Φορτίζεται η μπαταρία μου; Πού είναι η εφεδρική μου κάμερα; Θα μπορέσω να βρεθώ μπροστά στη μητέρα τη στιγμή της γέννας;» .

Μέχρι να ξεκινήσει και να βεβαιωθεί ότι τελικά κατάφερε να έχει το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούσε, η αδρεναλίνη είναι στα ύψη.

Εκείνο που εντυπωσιάζει σε τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι οι λεπτομέρειες του τοκετού και οι εκφράσεις στα πρόσωπα της μητέρας και των ανθρώπων που είναι στο πλευρό της.


https://www.instagram.com/p/CAlx4Wuj9zm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμα κι αν έχεις βιώσει η ίδια αυτό το θαύμα της ζωής πάντα βλέποντας ανάλογες φωτογραφίες, αναρωτιέσαι πώς χωράει το μωρό στη μήτρα, πώς καταφέρνει να βγει από εκεί μέσα αυτό το μικρό ανθρωπάκι.

Αυτός είναι κι ο λόγος που τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι μοναδικές: αποτυπώνουν μια στιγμή που απλά είναι μαγική!

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της Belle Verdiglione στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram@ Belle Verdiglione

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved