Αν είσαι έγκυος και σε απασχολούν οι ραγάδες έχουμε την πιο αποτελεσματική λύση!

Ένα έλαιο που δεν θα επιτρέψει στις ραγάδες να κάνουν «κατάληψη» στην κοιλιά σου...

Αν είσαι έγκυος και σε απασχολούν οι ραγάδες έχουμε την πιο αποτελεσματική λύση!

Η εγκυμοσύνη είναι η ωραιότερη περίοδος για τη ζωή μίας γυναίκας. Μέσα στο σώμα σου αναπτύσσεται μία ζωή που θα έρθει για να σε αλλάξει για πάντα. Και το σώμα σου όμως υφίσταται αλλαγές και οι ραγάδες είναι μία από τις... ανεπιθύμητες! Καθώς η κοιλιά σου μεγαλώνει, το δέρμα τεντώνεται και δημιουργούνται οι ραγάδες που είναι ίσως το πιο επίμονο beauty πρόβλημα. Υπάρχει όμως τρόπος να βοηθήσεις το δέρμα σου και να αποτρέψεις την εμφάνισή τους.

anaplasis 3

Η ανάPLASIS έχει δημιουργήσει ένα «μαγικό κοκτέιλ» ελαίων που κάνει όλη τη διαφορά στην επιδερμίδα σου! Καλωσόρισε στη ζωή σου το Έλαιο Πρόληψης Ραγάδων – Essential oil free της ανάPLASIS. Πρόκειται -όπως είπαμε- για ένα «μαγικό κοκτέιλ» που περιέχει έναν συνδυασμό των φυτικών ελαίων και φυσικών δραστικών συστατικών τα οποία αποτρέπουν αποτελεσματικά τις ραγάδες. Συγκεκριμένα, το Έλαιο Πρόληψης Ραγάδων περιέχει σκουαλένιο ελαιόλαδου, κερί ελαιόλαδου και κερί μέλισσας. Ακόμα, η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και κακάο και έτσι αντιλαμβάνεσαι πως πάει την ενυδάτωση σε άλλο επίπεδο. Αυτό είναι άλλωστε και το κλειδί για την πρόληψη των ραγάδων!

anaplasis 4

Προσφέροντας εξαιρετική ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, το Έλαιο Πρόληψης Ραγάδων βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας και των συνεπειών της... δηλαδή των ραγάδων! Εκτός ομως από την ενυδάτωση, φροντίζει και για την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Οι φυτικής προέλευσης βιταμίνες C και Ε που περιέχει, ενεργοποιούν και βοηθούν τη φυσική διεργασία του δέρματος να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, συστατικά απαραίτητα για τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Σε όλα αυτά προστίθενται τα φυτικά έλαια αργκάν, καστορέλαιο, βαλσαμέλαιο, άγριο τριαντάφυλλο και τα εκχυλίσματα αλόης και καλέντουλα, τα οποία ενισχύουν την ανάπλαση της επιδερμίδας και ελαχιστοποιούν την πιθανότητα σχηματισμού ραγάδων. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να είσαι επιμελής με την εφαρμογή του!

anaplasis 1

Δύο φορές τη μέρα, πρέπει να το ανακινείς καλά και να το εφαρμόζεις στην περιοχή της κοιλιάς, στους μηρούς και το στήθος (και εκεί εμφανίζονται ραγάδες) και να κάνεις πολύ ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Η απολαυστική, μεταξένια υφή του θα σε κάνει να θέλεις να το φοράς συνέχεια! Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην εκτεθείς στον ήλιο για 12 ώρες μετά τη χρήση του. Όλα τα άλλα θα τα αναλάβει το Έλαιο πρόληψης των Ραγάδων!

Για να το βρεις δεν έχεις παρά να σπεύσεις στο eShop της ανάPLASIS https://anaplasis.gr/el/ ή στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο. Και μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα της ανάPLASIS στο facebook και να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram για να μένεις ενημερωμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved