Δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια νέα ή μέλλουσα μαμά κατά τη διάρκεια του κορονοϊού

Το να είναι μια γυναίκα νέα μαμά ή να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της είναι ίσως ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί μέσα σε αυτούς τους τελευταίους μήνες που ο κορονοϊός έχει κάνει την εμφάνισή του και έχει φέρει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στην ζωή όλων μας.

Δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια νέα ή μέλλουσα μαμά κατά τη διάρκεια του κορονοϊού

Η άρση μέτρων έγινε, όλοι κυκλοφορούν ελεύθερα πια, όμως οι ειδικοί δεν παύουν να συνιστούν να φοράμε μάσκα, να κρατάμε αποστάσεις και να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις. Πόσο μάλλον οι γυναίκες που έχουν φέρει στον κόσμο ένα μωράκι που δεν έχει «χτίσει» ακόμη γερό ανοσοποιητικό σύστημα και οι γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα.

Ακόμη και με την εφαρμογή των νέων μέτρων, όλες αυτές οι νέες μαμάδες και οι μέλλουσες μαμάδες θα πρέπει να προσέχουν αρκετά.

Για να τις βοηθήσετε λοιπόν -όσο μπορείτε περισσότερο- από το να κάνουν άσκοπες μετακινήσεις για πράγματα που χρειάζονται, μπορείτε να τους κάνετε δώρα χρήσιμα και πρακτικά.

dora se mellousa h nea mama 3

Delivery φρούτα και λαχανικά: Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τακτικά έξω... τόσο για τις νέες μαμάδες όσο και για τις μέλλουσες μαμάδες.

Πάνες - μωρομάντηλα - κρέμες αλλαγής: Χρήσιμα πράγματα που σίγουρα χρειάζεται μια νέα μαμά.

Προϊόντα μαλλιών: Αντί να βγουν έξω από το σπίτι για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, κάντε τους δώρο -τόσο στις μέλλουσες όσο και τις νέες μαμάδες- προϊόντα που θα τις κάνει να νιώσουν ότι απολαμβάνουν μια μέρα στο κομμωτήριο.

Προϊόντα περιποίησης σώματος: Με την ίδια λογική που θα κάνετε δώρο προϊόντα μαλλιών, θα κάνετε δώρο και προϊόντα περιποίησης σώματος. Τόσο μια νέα μαμά όσο και μια μέλλουσα μαμά χρειάζεται να χαλαρώσει μέσα σε ζεστό νερό με αρωματικά άλατα και έλαια.

dora se mellousa h nea mama 2

Θερμόμετρο, αντιπυρετικά, παυσίπονα: Φροντίστε ώστε αν νιώσει τον παραμικρό πονοκέφαλο να μην χρειαστεί να βγει από το σπίτι.

Μάσκες υφασμάτινες: Η μίας χρήσης μάσκες υπάρχουν έξω στην αγορά αλλά δύσκολα τις βρίσκει κανείς. Γι’ αυτό, το καλύτερο δώρο για μια νέα ή μέλλουσα μαμά είναι οι υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων που μπορούν οι ίδιες να τις πλύνουν, να τις καθαρίσουν και να τις απολυμάνουν για να βγουν έξω όποτε και αν χρειάζεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved