Έγκυες γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν θα πρέπει να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊο

Μία νέα έρευνα ήρθε στο προσκήνιο και αναφέρει ότι οι έγκυες γυναίκες θα κάνουν το τεστ του COVID-19 πριν γεννήσουν.

Έγκυες γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν θα πρέπει να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊο

Σύμφωνα με ένα γράμμα που δημοσιεύτηκε τη Μεγάλη Δευτέρα από ερευνητές στο New England Journal of Medicine και το υπογράφουν οι ερευνητές Desmond Sutton, M.D., Karin Fuchs, M.D., M.H.A., Mary D’Alton, M.D. και Dena Goffman, M.D.,, περισσότερες από μία στις 8 ασυμπτωματικές γυναίκες έκαναν το τεστ για COVID-19 στα νοσοκομεία, Columbia University Irving Medical Center και New York-Presbyterian Allen Hospital, βγήκαν θετικές.

Αυτό σημαίνει ότι, οι μητέρες και οι φροντιστές τους μπορεί να μην γνωρίζουν ότι έχουν τον ιό, και μπορεί να μην λαμβάνουν τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα. Οι επιστήμονες πίσω από αυτή την έρευνα λένε ότι όλες οι έγκυες γυναίκες που πρόκειται να γεννήσουν πρέπει να εξετάζονται για κορονοϊό.

Στην έρευνα εξετάσθηκαν 215 γυναίκες που γέννησαν σε αυτά τα δύο νοσοκομεία της Νέας Υόρκης μεταξύ 22 Μαρτίου και 4 Απριλίου. Τέσσερις από αυτές που βγήκαν θετικές στον κορονοϊό, είχαν παραδεχτεί ότι είχαν συμπτώματα αλλά 29 άλλες μαμάδες που βγήκαν θετικές δεν είχαν το παραμικρό σύμπτωμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved