Είσαι έγκυος; Τέσσερις συνταγές πρωινού στο σπίτι για να αντιμετωπίσεις τις πρωινές ναυτίες (vid)

#Μένουμε_Σπίτι και είναι ευκαιρία να φτιάξεις ένα δυναμωτικό πρωινό που θα σου δώσει ενέργεια και θα σε ανακουφίσει από τις πρωινές ναυτίες. 

Είσαι έγκυος; Τέσσερις συνταγές πρωινού στο σπίτι για να αντιμετωπίσεις τις πρωινές ναυτίες (vid)

Οι ναυτίες είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και ταλαιπωρούν αρκετές μέλλουσες μανούλες τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Τα συμπτώματα της πρωινής αδιαθεσίας, συνήθως ξεκινούν κατά την 4η με 8η εβδομάδα μετά τη σύλληψη και υποχωρούν κατά την ολοκλήρωση του 1ου τριμήνου. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ναυτία υπάρχει και στους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης.

Εάν και εσύ βρίσκεσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης σου και ήδη νιώθεις τις πρωινές ναυτίες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, υπάρχει τρόπος να τις αντιμετωπίσεις. Το μυστικό κρύβεται στη διατροφή και μάλιστα στο πρώτο και πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το πρωινό.

Αυτές τις μέρες που έτσι και αλλιώς μένεις στο σπίτι, είναι ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να φτιάξεις ένα δυναμωτικό πρωινό που και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι αλλά και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις πρωινές ναυτίες.

Μuffins με μήλο και βρώμη

Τα muffins με μήλο και βρώμη είναι υγιεινά, νόστιμα και μπορείς να τα φτιάξεις εύκολα και μόνη σου. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6 η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ναυτιών.



Αυγά ποσέ σε ψωμί ολικής άλεσης

Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και είναι μία πολύ καλή επιλογή για ένα δυναμωτικό πρωινό που θα σε ανακουφίσει από την ναυτία.



Pancakes από μπανάνα

Η μπανάνα είναι εξαιρετική πηγή σιδήρου και καλίου. Μία συνταγή για ένα λαχταριστό και υγιεινό πρωινό.



Πράσινο smoothie με νερό καρύδας

Το νερό καρύδας προσφέρει ενυδάτωση στο οργανισμό και περιέχει του πέντε ηλεκτρολύτες που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα: κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, φώσφορο και ασβέστιο.



Πηγή: motherandbaby.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved