Φράουλες στην εγκυμοσύνη: Τέσσερα σημαντικά οφέλη + συνταγή για δυναμωτικό smoothie (vid)

Οι φράουλες είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα της άνοιξης και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να τις βάλουμε στη διατροφή μας.

Φράουλες στην εγκυμοσύνη: Τέσσερα σημαντικά οφέλη + συνταγή για δυναμωτικό smoothie (vid)

Οι φράουλες είναι από τα πιο νόστιμα φρούτα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τις βρούμε όλες τις εποχές του χρόνου, την άνοιξη όμως, έχουν την τιμητική τους και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τις εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή.

Είναι οι φράουλες ασφαλείς για τη μέλλουσα μαμά;

Οι φράουλες, όχι μόνο είναι ασφαλείς, αλλά ίσα ίσα έχουν και σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό της εγκύου και του μωρού.

Συμβάλλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι οι φράουλες περιέχουν μία ουσία που μειώνει την κακή χοληστερόλη και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία των αρτηριών. Συνεπώς, η κατανάλωσή τους, μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων και συμβάλλει στην υγεία του οργανισμού.

Κάνουν καλό στην όραση

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α που δυναμώνει τα μάτια και συμβάλλει στην καλή όραση.

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό

Το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει και βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Είναι αντιγηραντικές

Οι φράουλες έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμούν τις τοξίνες που καταστρέφουν τα κύτταρα και προκαλούν την γήρανση του δέρματος.

Πώς μπορείτε να εντάξετε τις φράουλες στην καθημερινή σας διατροφή;

Οι φράουλες είναι τόσο νόστιμες, που τρώγονται φυσικά και σκέτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις σερβίρετε με pancakes ή ακόμα καλύτερα να φτιάξετε ένα δυναμωτικό και υγιεινό smoothie που θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς να φτιάξετε ένα νόστιμο και υγιεινό smoothie με μπανάνα και φράουλα. Και είναι υγιεινό και θα ικανοποιήσει τις λιγούρες σας για κάτι γλυκό.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved