Μωρό καθ’ οδόν; Επτά τρόποι για να προετοιμάσετε κατάλληλα το μεγαλύτερο παιδί (vid)

Γιατί ο ερχομός του νέου μέλους, επηρεάζει όλα τα μέλη της οικογένειας.  

Μωρό καθ’ οδόν; Επτά τρόποι για να προετοιμάσετε κατάλληλα το μεγαλύτερο παιδί (vid)

Η γέννηση ενός παιδιού συνεπάγεται πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι το πρώτο μωρό της οικογένειας, ο ερχομός ενός νέου μέλους, αλλάζει πάντα τις ισορροπίες και χρειάζεται χρόνος μέχρι να αποκατασταθούν.

Για ένα παιδί μάλιστα, δεν είναι πάντα εύκολο να αντιληφθεί και να διαχειριστεί τη γέννηση του νέου μέλους, που σίγουρα θα διεκδικήσει μέρος του χρόνου και της ενεργητικότητάς μας.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει εμείς να φροντίσουμε ώστε να προετοιμάσουμε το μεγαλύτερο παιδί κατάλληλα για την άφιξη του αδερφού του. Πώς τα κάνουμε αυτό;

Βήμα πρώτο, του ανακοινώνουμε την εγκυμοσύνη όταν την ανακοινώνουμε και στον υπόλοιπο περίγυρο. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε, ίσα ίσα όσο νωρίτερα την ανακοινώσουμε τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει το παιδί στη διάθεσή του για να το διαχειριστεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε και τους υπόλοιπους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιδί μας για τον ερχομό του αδερφού του. Δείτε το!Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved