Ραγάδες στην εγκυμοσύνη: Σπιτική κρέμα για την πρόληψη ραγάδων (vid)

Ραγάδες εγκυμοσύνης: Πρόληψη και αντιμετώπιση

Ραγάδες στην εγκυμοσύνη: Σπιτική κρέμα για την πρόληψη ραγάδων (vid)

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να προλάβει ή να αντιμετωπίσει κανείς τις ραγάδες στην εγκυμοσύνη. Ο καλύτερος τρόπος ωστόσο είναι οι κρέμες που διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο 24 ώρες το 24ωρο.

Αν είστε έγκυος και η κοιλίτσα σας μεγαλώνει, σίγουρα η φαγούρα και το σφίξιμο της κοιλίτσας, σας είναι κάτι γνώριμο έτσι δεν είναι; Αυτό συμβαίνει επειδή η κοιλιά σας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε. Ωστόσο θα πρέπει να την ενυδατώνετε τακτικά ώστε να μην εμφανιστούν ραγάδες.

Οι ραγάδες μπορούμε να πούμε πως είναι ουλές που δημιουργούνται στην επιδερμίδα ως αποτέλεσμα απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα. Πρόκειται για ορατές αυλακώσεις λόγω διαταραχής των ελαστικών ινών του χορίου οι οποίες έχουν το χρώμα του δέρματος ή εμφανίζουν μια λίγο πιο κόκκινη απόχρωση.

Δυστυχώς αρκετά ενυδατικά προϊόντα περιέχουν τοξικά χημικά που μπορεί να είναι επικίνδυνα τόσο για εσάς όσο και το μωρό σας. Ο,τιδήποτε απλώνετε στο σώμα σας απορροφάται από το δέρμα. Το δέρμα σας είναι το δεύτερο στόμα σας. Και όπως αναφέρει και το pregnancyvideo.net «αν δεν μπορείτε να το φάτε, μην το βάζετε στο δέρμα σας».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα φτιάξετε σπιτική ενυδατική κρέμα στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved