Θέλετε να κρύψετε την εγκυμοσύνη σας; Ακολουθήστε το παράδειγμα της Τζένης Μπότση (pics)

Ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να κρύψουν την εγκυμοσύνη τους; Αν ναι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας.

Θέλετε να κρύψετε την εγκυμοσύνη σας; Ακολουθήστε το παράδειγμα της Τζένης Μπότση (pics)

Επιτέλους το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό, οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν ότι διανύετε μια υγιή εγκυμοσύνη και θέλετε να κρατήσετε κρυφό το νέο μέχρι που θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα σας.

Οι λόγοι που μια γυναίκα θέλει να κρύψει είναι πολλοί. Ντρέπεται, φοβάται, ανησυχεί. Μια από αυτές τις μέλλουσες μαμάδες ήταν και η Τζένη Μπότση, που από επιλογή θέλησε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι τη στιγμή που θα γεννούσε. Το νέο εμπιστεύτηκε μόνο σε καλούς της φίλους που και εκείνοι με τη σειρά τους σεβάστηκαν την επιθυμία της και τη βοήθησαν να μείνει κρυφή μια τόσο όμορφη περίοδος στη ζωή της.

Κάντε το όπως η Τζένη Μπότση

Η Τζένη Μπότση αποφάσισε να αποχωρήσει για λίγο από την επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστούσε «Πέτα τη φριτέζα», μιας και η κοιλίτσα της από το δεύτερο τρίμηνο και μετά θα άρχιζε να φαινόταν.

Στις δημόσιες εμφανίσεις που έκανε φρόντιζε με επιδέξιο τρόπο είτε να καλύπτει την κοιλιά της, ενώ στις αναρτήσεις της στο Instagram απέφευγε να δημοσιεύει ολόκληρες φωτογραφίες της, όπως θα δείτε και στη gallery παρακάτω.

Τι να κάνετε εσείς

Αρχικά μοιραστείτε το μυστικό μόνο με τους ανθρώπους που πραγματικά θέλετε. Έπειτα φροντίστε με τα σωστά ρούχα να κρύψετε κι εσείς το ίδιο επιδέξια την κοιλιά σας.

  • Επιλέξτε φορέματα με ψηλό κόψιμο που δεν τονίζουν μέση και γοφούς.
  • Φορέστε αέρινες πουκαμίσες
  • Αποφύγετε ο,τιδήποτε σφιχτό, κολλητό και ελαστικό.
  • Προτιμήστε ριχτά φορέματα, ζακέτες, πλεχτά πουλόβερ αν είναι χειμώνας και πανωφόρια.
  • Αρχίστε να αγαπάτε το total black look. Το μαύρο όχι μόνο αδυνατίζει αλλά κρύβει κιόλας.
  • Φορέστε μακριά φουλάρια και κασκόλ
  • Πείτε ναι στα μακρυά σακάκια
  • Χτενίστε τα μαλλιά σας εντυπωσιακά, βαφτείτε και φορέστε εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ που θα τραβούν το βλέμμα από την κοιλιά σας.

Swipe up στη gallery παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της Τζένης Μπότση. Μπορεί να είναι έγκυος σε αυτές, όμως ποτέ κανείς δεν το κατάλαβε μέχρι τη μέρα που έφτασε στο μαιευτήριο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved