Μαμά φωτογραφήθηκε έγκυος δείχνοντας πώς είναι να έχεις λιγούρες (pics)

Τα baby showers έχουν καθιερωθεί και στη δική μας χώρα, σειρά έχει το Halloween και ακολουθεί και η φωτογράφηση εγκυμοσύνης.

Μαμά φωτογραφήθηκε έγκυος δείχνοντας πώς είναι να έχεις λιγούρες (pics)

Μπορεί οι περισσότερες Ελληνίδες να μην το συνηθίζουν, όμως οι επαγγελματικές και ευφάνταστες φωτογραφίες εγκυμοσύνης έχουν αρχίσει να κερδίζουν μια θέση και στην δική τους καρδιά. Δεν είναι λίγες εκείνες οι μέλλουσες μαμάδες που θέλουν να απαθανατίσουν τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης τους.

Στο εξωτερικό αυτή η φωτογράφηση είναι κάτι σαν έθιμο, γι' αυτό και η ιδέα ή μάλλον καλύτερα το concept, θα πρέπει να είναι έξυπνο, δημιουργικό και πρωτότυπο.

Και αν μας ρωτάτε, η Amy Scott, από το Τέξας, κατάφερε να ξεχωρίσει. Όταν ρωτήθηκε από την φωτογράφο Lauren Giles, του Studio 154 Photography πού και πώς θέλει να φωτογραφηθεί, ήξερε ακριβώς τι ήθελε και τι ήθελε να θυμάται από αυτή της την εγκυμοσύνη και δεν ήταν άλλο από τις λιγούρες της.

Έτσι φορώντας το άνετο τζιν της, τα σταράκια της και μια ζεστή ζακέτα, κατευθύνθηκε προς το σουπερμάρκετ της γειτονιάς της και φωτογραφήθηκε στον αγαπημένο της διάδρομο, κρατώντας στα χέρια της λαχταριστά σνακ που λιγουρευόταν στην εγκυμοσύνη της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Amy στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved