Περιμένετε δίδυμα; Αυτή είναι η λίστα με τις διπλές αγορές σας

Τι θα χρειαστείτε εις διπλούν όταν περιμένετε δίδυμα.

Περιμένετε δίδυμα; Αυτή είναι η λίστα με τις διπλές αγορές σας

Φανταστείτε να μείνετε έγκυος και να διαπιστώσετε ότι περιμένετε δίδυμα!

Αρχικά, θα νιώσετε ένα σοκ που θα «μπλοκάρει» το μυαλό και το …σώμα σας. Δύο μωρά, είναι δύο επί τα …πάντα. Πώς θα τα καταφέρετε; Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σωματικά και οικονομικά; Θα προλαβαίνετε με την καθημερινή τους φροντίδα; Τι θα χρειαστεί να αγοράσετε;

Όλα τα παραπάνω είναι σκέψεις που θα σας απασχολούν ακόμα και όταν πλέον θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα είστε μια μέλλουσα μανούλα δύο παιδιών.

Και επειδή θα χρειαστεί να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό, παρακάτω θα δείτε μια λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε εις διπλούν και θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Είδη ρουχισμού και φροντίδας

Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστείτε να προμηθευτείτε διπλά οτιδήποτε σχετίζεται με την διατροφή και την υγιεινή των μωρών όπως μπουκάλια, πάνες, μαντηλάκια, πιπίλες, κουβέρτες, ρούχα.

Καρεκλάκι φαγητού

Ακόμα και αν δεν θα ταΐζετε ταυτόχρονα τα μωρά, θα σας εξυπηρετήσει να κάθονται δεμένα στο καρεκλάκι φαγητού, το ένα δίπλα στο άλλο. Θα μπορείτε να τα βλέπετε και να τα απασχολείτε χωρίς να τρέχετε πανικόβλητη.

Κάθισμα αυτοκινήτου

Είναι από τις πρώτες αγορές που πρέπει να κάνετε και μάλιστα χωρίς να το σκεφτείτε. Τα δύο καθίσματα είναι απαραίτητα για τις μετακινήσεις των διδύμων με αυτοκίνητο ενώ τον πρώτο καιρό θα σας εξυπηρετήσουν και στη μεταφορά των παιδιών.

Καρότσι

Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογές σε καρότσια που είναι για δίδυμα παιδιά. Εκτός όμως από το διπλό καρότσι, θα χρειαστείτε και ένα μονό για όσες φορές θα χρειαστεί να πάρει μαζί το ένα από τα δύο παιδιά.

Πάρκο

Είναι από τις αγορές που διευκολύνουν τους γονείς ειδικά όταν θέλουν να αφήσουν για λίγο τα μωρά χωρίς να είναι συνεχώς από πάνω τους. Επειδή είναι ευρύχωρο δεν χρειάζεται να έχετε δύο πακροκρέβατα, ένα είναι αρκετό και για τα δύο.

Μπανάκι

Ακόμα και αν έχετε βοήθεια, είναι δύσκολο να κάνετε ταυτόχρονα μπάνιο και τα δύο μωρά. Επομένως ένα μπανάκι είναι αρκετό!

Με πληροφορίες από www.mommyish.com


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved