5 λόγοι που θα αγαπήσετε την κοιλίτσα σας την περίοδο της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα και σίγουρα πρωτόγνωρη εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που θα γίνεται μανούλα.

5 λόγοι που θα αγαπήσετε την κοιλίτσα σας την περίοδο της εγκυμοσύνης

Συναισθήματα που όμοιά τους δεν έχετε ξανανιώσει μέχρι τώρα, σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας και αυτή η γλυκιά αναμονή μέχρι να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας, συνοδεύουν τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης.

Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα. Υπάρχουν και οι στιγμές που τα συμπτώματα όπως οι ναυτίες, η μόνιμη πια κούραση και η ολοένα φουσκωμένη κοιλιά σας, δυσκολεύουν τα πράγματα. Μην απογοητεύεστε όμως! Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους πέντε λόγους που θα σας κάνουν μετά από μερικούς μήνες να αναπολείτε την περίοδο της εγκυμοσύνης και τη φουσκωμένη σας κοιλίτσα.

1. Τέλος οι δουλειές του σπιτιού

Οι κινήσεις σας, όσο περνάνε οι μήνες, είναι όλο και πιο περιορισμένες. Το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα και η μπουγάδα είναι πια «επικίνδυνες αποστολές» και το μωράκι που μεγαλώνει μέσα σας είναι η τέλεια δικαιολογία για να παραμείνετε καθιστή αναπαυτικά στον καναπέ σας!

2. Σας καλομαθαίνουν όλοι γύρω σας

Οι φίλοι και οι συγγενείς δε σταματάνε να χαϊδεύουν την κοιλίτσα σας, να σας φέρνουν λιχουδιές και γενικά να σας έχουν στα όπα όπα.

3. Ύπνος παντού

Η κούραση μπορεί να είναι πια μόνιμη, αλλά μπορείτε να απολαύσετε έναν υπνάκο κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς ενοχές. Χαρείτε το όσο ακόμα μπορείτε.

4. Μία θέση στα μέσα μεταφοράς

Ποιος δε θα προσέφερε τη θέση του στο μετρό ή στην ουρά στο σούπερ μάρκετ σε μία μέλλουσα μανούλα με φουσκωμένη κοιλίτσα; Άλλωστε μία θέση στο λεωφορείο και στα άλλα μέσα μεταφοράς, δικαιωματικά σας ανήκει.

5. Το... τραπεζάκι

Η κοιλίτσα σας μπορεί να μη σας επιτρέπει να δείτε καλά καλά τα πόδια σας, αλλά είναι το τέλειο τραπεζάκι για την κούπα με τον καφέ σας ή για το βιβλίο που σας κρατάει συντροφιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved