Υπέροχες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι κάθε γέννα είναι ξεχωριστή (pics+vid)

Από τις φωτογραφίες που «γεννούν» πολλά και βαθιά συναισθήματα.

Υπέροχες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι κάθε γέννα είναι ξεχωριστή (pics+vid)

Δεν λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις; Ε, λοιπόν αυτές οι φωτογραφίες «λένε» πολύ περισσότερα απ΄ότι μπορεί να περιγράψει κανείς.

Η στιγμή που μια γυναίκα μπαίνει στην αίθουσα τοκετού για να γεννήσει, τα συναισθήματα που βιώνει, δύσκολα περιγράφονται. Αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, ευτυχία, «συνωστίζονται» για το ποιο θα κυριαρχήσει.

Και όχι, δεν είναι μόνο οι νέες γυναίκες που φοβούνται να γεννήσουν. Ακόμα και αυτές που έχουν ήδη παιδιά, αισθάνονται κάποιους φόβους σχετικά με την προοπτική να ξαναζήσουν την ίδια εμπειρία, ειδικά αν δεν ήταν καλά προετοιμασμένες την πρώτη φορά, εάν κάτι πήγε στραβά κατά τη γέννα, αν αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά τη διάρκεια ή μετά τον τοκετό.

Το σημαντικό είναι να προετοιμαστούν σωστά και να αναπτύξουν τεχνικές διαχείρισης που θα τις βοηθήσουν να παραμείνουν ήρεμες κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Πρέπει να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από τον τοκετό και ότι είναι στο δικό τους χέρι να τον περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται προετοιμάζοντας τον εαυτό τους κατάλληλα και εστιάζοντας την σκέψη τους στη μοναδικότητα της δημιουργίας!

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές μοναδικές φωτογραφίες από τη στιγμή που η γυναίκα φέρνει στον κόσμο το μωρό της όπως και στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Φωτογραφίες: Instagram janabrasilfotografia

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved