Τέσσερις λόγοι που είναι ωραίο να είσαι έγκυος το καλοκαίρι (pics)

Μπορεί μια εγκυμοσύνη το καλοκαίρι να φαντάζει εξαντλητική όμως έχει και τα θετικά της.

Τέσσερις λόγοι που είναι ωραίο να είσαι έγκυος το καλοκαίρι (pics)

Το καλοκαίρι είναι από τις πιο ωραίες εποχές για τους περισσότερους, όμως, αν ρωτήσετε μία έγκυο γυναίκα, θα σας πει το αντίθετο. Γιατί, όταν περιμένεις παιδί και είσαι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το καλοκαίρι φαντάζει…βασανιστικό.

Η ζέστη και δη, ο καύσωνας είναι ο νούμερο ένα εχθρός της μέλλουσας μαμάς, που τη φέρνει σε… απόγνωση.

Το μπάνιο είναι από τις καλύτερες μορφές άσκησης, για το καλοκαίρι. Και το ίδιο ισχύει και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, το κολύμπι έχει θετική επίδραση στα πρηξίματα των εγκύων, στη βελτίωση της αιμάτωσης της μήτρας, ενώ έχει ευεργετική επίδραση στη νευρολογική ανάπτυξη και τον καρδιακό ρυθμό του εμβρύου. Εξίσου ευεργετικό, είναι και να περπατάτε ξυπόλητες στην άμμο. ωστόσο, αποφύγετε να κολυμπάτε τις μεσημεριανές ώρες, αλλά και το κολύμπι για πολλή ώρα.

Ωστόσο, οι μέλλουσες μαμάδες θα πρέπει να αποφεύγουν την υπερβολική έκθεση στον ήλιο για ώρα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της λιποθυμίας. Οπότε, ξεχάστε το μαύρισμα των προηγούμενων χρόνων κι επιλέξτε ένα σκιερό και δροσερό μέρος.

Δείτε πώς θα δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού στο βίντεο που ακολουθεί.



Υπάρχουν όμως και αρκετά θετικά το να είσαι έγκυος το καλοκαίρι. Δείτε ποια είναι αυτά στη gallery που ακολουθεί.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!
Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved