Πρωινές ναυτίες στην εγκυμοσύνη; Αυτές είναι οι 7 τροφές που πρέπει να καταναλώνετε (pics&vid)

Οι πρωινές ναυτίες είναι ένα από τα πιο κλασικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Με ποιες τροφές μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε;

Πρωινές ναυτίες στην εγκυμοσύνη; Αυτές είναι οι 7 τροφές που πρέπει να καταναλώνετε (pics&vid)

Tους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης σας το μωράκι σας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και εσείς προετοιμάζεστε για τη μητρότητα και για τις αλλαγές που συνεπάγεται στη ζωή σας. Για τις περισσότερες γυναίκες, η εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες, συνοδεύεται και από τα συμπτώματα που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε. Πρώτο και πιο σύνηθες είναι οι πρωινές ναυτίες, οι οποίες ταλαιπωρούν πολλές μέλλουσες μανούλες.

Τι μπορείτε να κάνετε για να ανακουφιστείτε από τις πρωινές ναυτίες;

Το μυστικό βρίσκεται στη διατροφή που έτσι και αλλιώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εγκυμοσύνη. Εσείς γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιες τροφές που συμβάλλουν στην ανακούφιση από τις πρωινές ναυτίες. Και όμως! Δείτε ποιες είναι αυτές στο gallery που ακολουθεί!

Και επειδή το καλοκαίρι εκτός από τις πρωινές ναυτιές, έχετε να αντιμετωπίσετε την αφόρητη ζέστη, βρήκαμε για εσάς την ιδανική συνταγή για smoothie που και θα σας δροσίσει και θα σας ανακουφίσει από τις ζαλάδες και τις αναγούλες. Δείτε πως θα το φτιάξετε στο παρακάτω video.






Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Πηγή: motherandbaby.co.uk


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved