Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν την ομορφιά της εγκυμοσύνης (pics)

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες εγκυμοσύνης που έχετε δει.

 

Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν την ομορφιά της εγκυμοσύνης (pics)

Τη στιγμή που μια γυναίκα διαπιστώνει ότι είναι έγκυος, αισθάνεται ανείπωτη χαρά.

Αρχικά τα συναισθήματα μπορεί να βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να επεξεργαστεί όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν αλλά καθώς περνά ο καιρός η αναταραχή αυτή θα καταλαγιάσει.

Είναι πιθανόν να αισθανθεί ένα διαφορετικό σεβασμό για το σώμα της καθώς θα το βλέπει να αλλάζει μήνα με το μήνα.

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος συνεχών φυσικών μεταβολών. Μερικές από αυτές είναι αναμενόμενες και ορατές στον έξω κόσμο, όπως η διόγκωση του στήθους και της κοιλιάς και άλλες είναι λιγότεροι εμφανείς.

Καθώς οι μήνες περνούν θα χρειαστεί να συμβιβαστεί με τη νέα της μορφή που αλλάζει συνεχώς. Στην αρχή μπορεί να αισθανθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα θεαματικό. Στον δεύτερο και τρίτο μήνα όμως, μπορεί να νιώσει ανυπομονησία γιατί δεν δείχνει θεαματικά έγκυος.

Στον τέταρτο μήνα περίπου θα ανακουφιστεί που η προεξέχουσα κοιλιά της είναι σαφώς ορατή. Καθώς η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται πια, μπορεί να δει τον κόσμο να παρατηρεί το σώμα της. Σε προχωρημένη φάση της εγκυμοσύνης μπορεί να της είναι δύσκολο να πιστέψει ότι η κοιλιά της συνεχίζει να μεγαλώνει και ότι είναι τόσο μεγάλη και σκληρή.

Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να χαλαρώσει και να σκεφτεί το μωρό της και πόσο αδημονεί να το γνωρίσει.

Ολες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα πρπσπαθεί να αποτυπώσει με το φακό της η φωτογράφος Melissa Jean η οποία φωτογραφίζει γυναίκες κατά το στάδιο της εγκυμοσύνης τους και μετά, με έναν ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό τρόπο.

Δείτε πώς φωτογράφισε ορισμένες γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved