Αυτές οι γυναίκες ήθελαν να είναι όμορφες όταν γεννήσουν - Δείτε τι έκαναν (pics)

Ο τοκετός δεν είναι μόνο όμορφος αλλά επώδυνος και κουραστικός.

Αυτές οι γυναίκες ήθελαν να είναι όμορφες όταν γεννήσουν - Δείτε τι έκαναν (pics)

Μπορεί να διαρκέσει ελάχιστα έως και αρκετές ώρες, εξουθενώνοντας τη γυναίκα η οποία το μόνο που θέλει, είναι, αφού πάρει στην αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της, να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Η όψη της άλλωστε μαρτυρά την ταλαιπωρία που έχει βιώσει: το πρόσωπό της είναι άβαφτο και τα μαλλιά της ατημέλητα!

Αυτή είναι η εικόνα για τη συντριπτική εικόνα των γυναικών που μόλις έχουν γεννήσει. Γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Σύμφωνα με μελέτη του website Cosmetify, το 64% των γυναικών ηλικίας 18 έως 31 ετών επισκέπτονται ένα ινστιτούτο ομορφιάς πριν γεννήσουν για μια θεραπεία ομορφιάς συμπεριλαμβανομένης της αποτρίχωσης ( 57%), του πεντικιούρ (43 %), του τεχνητού μαυρίσματος (37 %) ή κάποιου είδους styling (32%).

Στην ίδια μελέτη, οι γυναίκες ρωτήθηκαν γιατί ανησυχούσαν τόσο πολύ για την εμφάνισή τους μετά τον τοκετό και μεταξύ των κορυφαίων λόγων είναι ότι ήθελαν να είναι όμορφες στις φωτογραφίες, (31%) και να μη δείχνουν κουρασμένες (22 %). Μια άλλη μελέτη αποκάλυψε ότι η μέση γυναίκα μακιγιάρεται δυόμισι ώρες αφότου έχει γεννήσει.

Μάλιστα αρκετές μαμάδες blogger ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από το μαιευτήριο την ώρα που βαφόντουσαν ενώ ορισμένες όπως η Alexis Jayda από την Καλιφόρνια παρέδιδε μαθήματα μακιγιάζ αναμένοντας να γεννήσει το παιδί της!

Η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις και τα σχόλια των χρηστών δεν ήταν θετικά στο σύνολό τους. Αρκετοί έσπευσαν να επικρίνουν την ανάγκη της γυναίκας να δείχνει άψογη πριν και μετά τη γέννα ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είναι προσωπική υπόθεση της καθεμιάς.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί γυναίκες που περιμένουν να γεννήσουν και βάφονται στο μαιευτήριο. Ποια είναι η δική σας άποψη;

Πηγή: www.boredpanda.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved