Φωτογραφίες εγκυμοσύνης: Γυναίκες φωτογραφίζονται μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους (pics)

Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και πραγματικά κόβουν την ανάσα!

Φωτογραφίες εγκυμοσύνης: Γυναίκες φωτογραφίζονται μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους (pics)

Αυτές οι μαμάδες αποφάσισαν να κάνουν μια διαφορετική από τις άλλες, φωτογράφηση εγκυμοσύνης. Αντί να φωτογραφηθούν μόνες τους προτίμησαν να έχουν κοντά τους εκτός από τον σύντροφό τους και τα παιδιά τους.

Τα μεγαλύτερα παιδιά τους που ανυπομονούν για τον ερχομό των μικρότερων αδελφών τους.

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και θυμίζουν κάτι από μια άλλη εποχή. Η Melissa Jean, η φωτογράφος που δημοσίευσε τις εικόνες παρακάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λατρεύει το boho στυλ γι' αυτό και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στη φύση.

Στη φύση όπως η ίδια πιστεύει, το μυαλό απελευθερώνεται, οι μέλλουσες μαμάδες νιώθουν ένα με τη φύση κάνοντας το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μοναδικό ή ακόμη μπορούμε να πούμε... μαγικό.

Αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι οι έγκυες εκτός από πρησμένα πόδια, ναυτίες και πόνους είναι υπέροχες έτσι όπως ακριβώς πρέπει να νιώθουν. Και στις παρακάτω φωτογραφίες αυτό φαίνεται.

Δείχνουν τα κιλά τους, τα κάλλη τους και τη φυσική ομορφιά τους, δείχνοντας στον κόσμο όχι μόνο το «θαύμα» που μεγαλώνει μέσα τους αλλά και το «θαύμα» που έχουν ήδη.

Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved