Θα γίνεις μανούλα; Vencil sootheparin gel, ο πιο πολύτιμος «σύμμαχος» για τους επόμενους μήνες!

Θα γίνεις μανούλα; Vencil sootheparin gel, ο πιο πολύτιμος «σύμμαχος» για τους επόμενους μήνες!

Θα γίνεις μανούλα; Vencil sootheparin gel, ο πιο πολύτιμος «σύμμαχος» για τους επόμενους μήνες!

Είναι μοναδική η αίσθηση της πληρότητας που νιώθει όχι μόνο στο σώμα της, που είναι μία «φωλιά» μέσα στην οποία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα το μικρό της αλλά και στην ψυχή της, που αισθάνεται πιο «γεμάτη» από ποτέ. Ωστόσο, όσο χαρμόσυνη και αν είναι μία εγκυμοσύνη, παραμένει για τη μητέρα μία διαδικασία απαιτητική που επιφυλάσσει κατά τη διάρκεια πολλές μικρές καθημερινές δοκιμασίες και απρόσμενους κινδύνους. Οι αλλαγές στον οργανισμό και το σώμα, διαδέχονται η μία την άλλη αλλεπάλληλα και θα πρέπει όλες οι μέλλουσες μανούλες να ενημερώνονται από το γιατρό που τις παρακολουθεί έγκαιρα, ώστε να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα συμπτώματα τα οποία θα προκύψουν και τους βέλτιστους τρόπους αντιμετώπισης για την κάθε περίσταση.

Μία από αυτές τις αλλαγές, συγκεκριμένα εκείνη που με ανησύχησε περισσότερο στην πρώτη εγκυμοσύνη, είναι πως το κυκλοφορικό σύστημα μίας εγκύου αλλάζει. Συγκεκριμένα, οι ισορροπίες του αιμοστατικού μηχανισμού μεταβάλλονται, προκαλώντας υπερπηκτικότητα σε κάποια σημεία. Δεν είναι λίγοι οι παράγοντες που μπορούν να ευνοήσουν αυτή την επικίνδυνη κατάσταση, αφού για μία μανούλα, ο κίνδυνος θρόμβωσης είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από μία γυναίκα που δεν είναι έγκυος. Η συγκεκριμένη κατάσταση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, για αυτό οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουν να ακολουθήσουν ενέσιμη αγωγή ηπαρίνης, η οποία μας προστατεύει από τον πιθανό σχηματισμό θρόμβου. Το ίδιο χρειάζεται να κάνει και μία γυναίκα η οποία βρίσκεται στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και αγωνιά για να μείνει έγκυος. Πρέπει να υποβάλλεται σε ενέσεις ηπαρίνης, καθώς μελέτες έχουν δείξει πως ζευγάρια που αντιμετωπίζουν υπογονιμότητα θα μπορούσαν να αυξήσουν κατά πολύ τις πιθανότητες σύλληψης με τη χρήση ηπαρίνης.

EGKIMOSINI 2



Το γεγονός πως μία μελλοντική μανούλα μπορεί να χρειαστεί να κάνει την ένεση μία και δύο φορές κάθε μέρα για ένα μεγάλο διάστημα, είναι η αιτία που εμφανίζονται ανεπιθύμητα αιματώματα στο σημείο της ένεσης και την εμποδίζουν να παραμείνει συνεπής στην αγωγή της, θέτοντας σε κίνδυνο και την ίδια αλλά και το μωράκι της. Έτσι ακριβώς συνέβη και σε εμένα. Ένα τεράστιο αιμάτωμα που είχε προκληθεί, δεν μου επέτρεπε να «τρυπήσω» το ίδιο σημείο ξανά, με αποτέλεσμα να έρθω σε πανικό. Ευτυχώς, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το γιατρό που με παρακολουθούσε, μου συνέστησε το «σωτήριο» Vencil sootheparin gel, το οποίο έλυσε πολύ γρήγορα το πρόβλημά μου και έτσι μπόρεσα να ηρεμήσω!

sootheparin 4 616x1024

Το Vencil sootheparin gel είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο gel για εγκύους ή γυναίκες σε διαδικασία εξωσωματικής, το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το συρτάρι καμίας! Σε εμένα αποδείχθηκε ο πιο πολύτιμος «σύμμαχος» για ένα μεγάλο διάστημα της εγκυμοσύνης. Η τάχιστη και χωρίς παρενέργειες δράση του, μπορεί και αντιμετωπίζει με τον πιο αποτελεσματικό και φυσικό τρόπο τις ανεπιθύμητες μελανιές, όχι μόνο αποδομώντας αλλά και προλαμβάνοντας συγχρόνως τα αιματώματα. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε μανούλα μπορεί ανενόχλητη και χωρίς άγχος να συνεχίσει την αντιπηκτική αγωγή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved