Υπάρχει μαγεία και στην καισαρική τομή και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν (pics)

Καισαρική τομή vs Φυσιολογικού τοκετού

Υπάρχει μαγεία και στην καισαρική τομή και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν (pics)

Την καισαρική τομή δεν την επιθυμούν όλες οι γυναίκες, για τη ακρίβεια στο διαδίκτυο πολλές φορές βλέπουμε «καυγάδες» μεταξύ γυναικών που έχουν γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και καισαρική τομή, να διαφωνούν για το ποια είναι «περισσότερο» μάνα και ποια «λιγότερο» ή ποια ένιωσε τη «μαγεία» του τοκετού όπως έπρεπε και ποια όχι!

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται παράλογα, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Συμβαίνουν γύρω μας!

Μα επιλέγουν οι γυναίκες την καισαρική τομή;

Κάποιες ίσως ναι! Η καισαρική τομή μπορεί να είναι επιλογή τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως η καισαρική τομή δεν είναι επιλογή αλλά επιτακτική ανάγκη για να διασφαλιστεί είτε η υγεία της εγκύου είτε του εμβρύου.

Αλλά η μέλλουσα μαμά «χάνει» όλη τη «μαγεία»

Μπορεί για κάποιες γυναίκες η «μαγεία» να είναι οι πόνοι του φυσιολογικού τοκετού, για κάποιες άλλες οι πόνοι της καισαρικής και για κάποιες άλλες η μαγεία απλά μπορεί να κρύβεται στη στιγμή που αντικρίζουν για πρώτη φορά το πλάσμα που κυοφορούσαν για εννέα μήνες ή λιγότερο.

Η «μαγεία» τελικά ίσως δεν κρύβεται στη διαδικακασία που θα φέρει στον κόσμο μια γυναίκα το παιδί της αλλά στη στη στιγμή που θα αντικρίσει για πρώτη φορά το παιδί της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το πρώτο συναίσθημα, το πρώτο δάκρυ, την πρώτη συγκίνηση ή τη «μαγεία» πείτε το όπως θέλετε, από τον τοκετό με καισαρική τομή!

πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag / #cesareanbirth

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved